ce sa cred?

25-05-2008
suspin
Nu este medic/terapeut
suspin
am 17 ani si am incercat sa fumez intro vara la insistentele unui coleg. nu pot sa zic ca ma satisfacut intrun anume mod, dar vreau sa zic ca am simtit nevoia de tutun o saptamana la rand, mam lasat apoi, dar la prima depresie care am avuto am fumat 3 tigari consecutive.
ce sa ma fac?
nu vreau sa mai fumez niciodata, sunt si cardiaca
ma numesc de fapt fumatoare?
de ce oare am nevoia asta cand sunt depresiva, caci sincer nu ma ajutat cu nimic, din contra mia facut rau la inimioara
astept raaspuns si multumesc
10 comentarii
0
17-06-2008, ora 00:00
diana88
Nu este medic/terapeut
diana88
17 ani.. asta inka nui nimik ce sa mai vorbim despre mine la 14 ani am inceput shi de atunci fumez cite 2-4 pe saptamina.ce pot eu sa fac???
0
29-07-2008, ora 00:00
Fane24
Nu este medic/terapeut
Fane24
fumezi 2-4 tzigari sau pachete??fii linistita suspin incepe u ceva nou cum ar fi sexul cu baietzi..
0
26-11-2008, ora 05:36
Adrian20
Nu este medic/terapeut
Adrian20
dez691... nu este cel mai bun sfat

Suspin eu am 19 ani am fumat de 5 ani si am avut aceeasi problema si inca o am.. ma refer la inima Dinca cauza tigarilor si a cofeinei am ajuns la urgente. Daca tii cu adevarat la sanatatea ta si ai vointa poti sa spui : " De maine nu mai Fumez "... eu unul sincer asa am facut am avut si o motivatie si in afara de asta inca vreau sa-mi traiesc viata nu sa fiu doborat de tigari pe al 20 si ceva de ani.

Mult Noroc :)
0
26-11-2008, ora 05:41
Adrian20
Nu este medic/terapeut
Adrian20
dez691... nu este cel mai bun sfat

Suspin eu am 19 ani am fumat de 5 ani si am avut aceeasi problema si inca o am.. ma refer la inima Din cauza tigarilor si a cofeinei am ajuns la urgente. Daca tii cu adevarat la sanatatea ta si ai vointa poti sa spui : " De maine nu mai Fumez "... eu unul sincer asa am facut am avut si o motivatie si in afara de asta inca vreau sa-mi traiesc viata nu sa fiu doborat de tigari pe al 20 si ceva de ani. nu mai fumez de aproape 4 luni si vreau sa-ti zic ca se simte.Nu m-am refacut complet inca da am timp. Inca un sfat...sa nu incerci cu toate prostiile Gen Nicorette sau plasture ca mai rau iti face. si daca zici ca ai probleme la inima daca bei cola si orice acidulat sa le lasi ca si astea iti fac rau ;). eu unu acum decat sa beau dimineatza un pahar de cola si sa fumez o tigara cum faceam innainte Beau un ceai de menta / fructe orice ceai nu conteaza si e mai bine :)

Mult Noroc :)
0
29-01-2009, ora 17:29
andrei009
Nu este medic/terapeut
andrei009
cauta pe femina.ro despre fumat si vei gasi acolo cateva retete naturiste anti-fumat.apropo tigara electronica nu este o solutie!
0
08-07-2009, ora 16:21
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Doamne Dumnezeule, dez691, cum iti permiti sa dai asemenea sfaturi? Cum sa faca sex cu baieti? Nu te gandesti ca poti sa faci rau cu astfel de sfaturi, sau tu asa faci? Tie nu iti este frica de Dumnezeu? Nu ai bun simt? Sa dea Dumnezeu sa-l recapeti daca l-ai avut vreodata, daca nu, sa ti-l insufle!

Suspin, cu incredere in Dumnezeu vei trece peste toate!

Numai Bine si multa minte tuturor!!!!!!!!!!!
0
08-07-2009, ora 19:13
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Am avut senzatia ca esti fata, dar de fapt esti baiat (dez691)...
0
02-08-2009, ora 08:52
BlondaInOut
Nu este medic/terapeut
BlondaInOut
Eu am 20 si fumez de 4 ani.dar nu stiu cum esti tu...dar cel putin la mine...dk nu am bani, nu fumez :)) chiar pot spune k fumez de plictiseala.am fost plecata 3luni in afara si akolo nu imi permitam sa imi iau tigari.3luni de zile nu am pus gura pe ele.si nici nu am simtit nevoia.tot ce trebuie sa faci e sa nu te gandesti la ele k la o solutie.uite..de ex.knd esti nervoasa si simti nevoia sa fumezi...ia-ti o punga de seminte si rontzaie la ele.eu mai fac asa.pe mine ma tine un paket de slim 5 zile :)...fumez pur si simplu de plictiseala sau in lipsa semintzelor :))...iar ceea ce a zis "dez691" nu e o solutie asta.crede-ma...solutia...sticsuri, semintze, napolitane.ceva sa rontzai :D
0
07-10-2009, ora 23:25
Fane24
Nu este medic/terapeut
Fane24
(dez691) scuze suspin am crezut ca esti fata :))) acuma am recitit postul tau si am vazut ca esti baiat, pai daca vrei sa te lasi de fumat recomand sa incerci in prima faza sa nu fumezi o ora sau doua sau trei, dar nu noaptea ci dupa ce fumezi o tzigara ziua si apoi incearca mereu satzi dobori propriul tau record si vei reusi, al meu a fost de 4 luni, bineintzeles ca dupa 4 luni nu te mai potzi considera fumator, dar eu mam apucat din nou, si itzi spun sincer ca nu e chiar asa de simplu sa te apuci iar de fumat. E ca si cum teai apuca prima oara, tzigarile sunt innecaciase, nu simtzi nevoia sa fumezi, eu uitasem trburile astea.
Mam apucat din nou pt ca imi era dor de acea foame de tzigari cum e si foamea cand itzi simtzi stomacul gol si te simtzi slabit, si setea cand simtzi catzi arde gatul, asa si plamanul parca starns camd esti fumator si nu fumezi, imi era dor de acea foame de tzigari si sa simt iar nevoia de fum, probabil am facut o mare prostie dar mia luat vreo 2 sapt sa resimt acea satisfactie in plamani cand trag din tzigara, acum imi regret fapta si incerc din nou sa ma las...
P.S. Mr. NICK sper ca acuma ma intzelegi ce am vrut sa spun, si apropo daca esti vreun sustinator al bisericii, explicami si mie te rog ca eu nu intzeleg, de ce scrie pe acoperisul cutiei aleia unde pui lumanari la mortzi si la vii "ESTE INTERZISA FOLOSIREA LUMANARILOR DINAFARA BISERICII" avand in vedere ca inafara bisericii lunanarea este maxim in bani vechi 600 lei iar in incinta bisericii costa 5000 lei si nu exegerez deloc si nu numai intro biserica????
0
12-10-2009, ora 16:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Mateiash, eu NU susţin pe NIMENI, IL iubesc pe DUMNEZEU, şi atât! Nu am nicio legătură cu afacerile intra-ecleziaste...este politica lor, nu a mea! Numai Bine...


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Fumatul la tineri
  • Dependenta de nicotina
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • Menopauza si tulburarile psihice
  • Biblioterapia - pot cărțile să vindece depresia?
  • Depresia la vârstnici
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  •