Ce sa fac?

16-06-2015
mariana256
Nu este medic/terapeut
mariana256
Sunt maritata din octombrie anul trecut, nu avem nici un an, inainte de casnicie am fost impreuna aprox un an, mai mult la distanta adica el la munca in strainatate eu in tara, vorbind mult pe internet. Sunt nevoita sa stau cu mama, ea fiind bolnava de depresie profunda si vaduva adica are nevoie de cineva care sa-i fie alaturi sa o ingrijeasca.De cand ne-am casatorit el s-a retras in tara pentru a fi impreuna si locuim cu mama, a fost deacord cu asta stiind ca o sa ne ramana noua casa dupa ce nu va mai fi.Necazul e ca el in tara nu gaseste de munca asa cum isi doreste, cum s-a obisnuit in strainatate cu bani multi, gaseste pe 7 mil, dar nu este multumit si vrea sa plec cu el, sa renunt la serviciu pe care il am care e platit bine, sa o las pa mama singura desi nu se poate descurca. Intr-un fel il inteleg pt ca e plin de energie, vrea sa munceasca iar in tara e bataie de joc. Dar isi doreste si casa sa fie a noastra, si sa renunt la servici desi nu sunt atat de sigura ca in strainatate o sa fie mereu de munca si imi reproseaza ca stau dupa mama.
7 comentarii
0
19-06-2015, ora 16:09
Psiholog Aldescu Delia
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Aldescu Delia
Cui ii lasa casa mama daca nu o ingrijiti?
Ce fel de ingrijiri ii oferiti?
De ce trebuie un copil adult sa se mute sau sa ramana cu parintele cand el e vaduv/divortat?
0
21-06-2015, ora 20:06
cristinna cojocaru
Identitate neconfirmată
cristinna cojocaru
Buna ziua!
Pare o situatie de cuplu in care cei doi au pareri diferite despre un subiect. Ati gasit raspuns la intrebarea dvs. "Ce sa fac?"?

Cristina Cojocaru
0
29-06-2015, ora 20:58
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Cred ca in primul rand ai putea sa incerci sa-ti clarifici Mariana ce anume doresti de la viata ta. Mai apoi ai putea sa cauti un tratament adecvat pentru depresia mamei tale.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
0
11-07-2015, ora 13:11
Psiholog Gabriel Pîrvan
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriel Pîrvan
Buna ziua,

Doamna Mariana, cateva sedinte cu un psiholog v-ar ajuta sa va clarificati prioritatile si sa luati decizia adecvata!
Toate cele bune!
0
20-07-2015, ora 21:04
Psiholog Mirela Gheorghe
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Mirela Gheorghe
V-ar prinde bine sa mergeti la un psiholog in orasul dvs pentru a va lamuri singura care este solutia cea mai buna. Spuneti ca aveti un serviciu bun si o mama bolnava, dar sotul doreste sa plece in strainatate. De ce nu pleaca doar el o perioada, urmand eventual sa mergeti si dvs cand lucrurile se rezolva aici? Este o intrebare la care va puteti gandi. Si, mai presus de asta, ce reprezinta mama pentru dvs? Este o sursa de venit adica mostenirea casei sau o iubiti si o stimati pentru ceea a facut pt dvs?
In speranta ca veti lua decizia cea mai buna, ma puteti contacta pentru alte intrebari.

Psih. Mirela Gheorghe
0
21-07-2015, ora 12:30
mariana256
Nu este medic/terapeut
mariana256
Pe mama o iubesc si chiar de nu ar fi fost casa tot ar fi foarte greu sa o las singura pt ca vad ca nu se descurca desi primesc critici ca familia e mai importanta decat mama, dar faptul ca o sa mostenesc o casa, chiar daca nu e tocmai noua, ma face sa ma simt si mai responsabila fata de ea, nu e corect din partea sotului ca nu intelege ca nu pot pleca in strainatate sa ma intorc peste 5-6 ani sau poate peste 10 cu bani care o sa se cheltuie oricum, poate atunci mama nu va mai fi, cum as putea sa stau in acea casa stiind ca am parasit-o, ca nu am avut grija de ea, si atunci voi gasi un loc de munca bun?sotul vrea sa stea doar cativa ani si apoi sa se intoarca.
0
24-07-2015, ora 21:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dv. sunteti intr-o situatie imposibila. Va trebuie o minune.

V-am trimis mesaj pe privat. Apasati Modificati profilul dv. caseta verde sus si apoi mesaje.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul