Ce sa fac cu un NEG?

12-01-2011
Cellina
Nu este medic/terapeut
Cellina
buna tuturor. acum un an am avut un neg (prima oara in viata) pozitionat in...cot! am fost la spital si mi l-a cauterizat. in urma cu cateva luni a inceput iar s creasca dar marginea fostului. cred ca nu l-a curatat bine. AS VREA SA STIU DACA POT FOLOSI DUOFILM SOLUTIE SI ACTOVEGIN GEL? PRIETENUL MEU A FOLOSIT ASTEA PTR ACELASI LUCRU ACUM UN AN SI DUPA VREO SAPT A CAZUT. ASTEPT SFATURI. multumesc. si multa sanatate!
4 comentarii
0
14-01-2011, ora 17:32
bogdan00
Nu este medic/terapeut
bogdan00
da poti folosi, am avut si eu un neg in palma si am folosit duofilm si dupa 2 sapt mia trecut
0
24-01-2011, ora 14:56
gabriella olteanu
Nu este medic/terapeut
gabriella olteanu
Am avut si eu, am fost si l-am cauterizat si apoi dupa o satamana mi-a reaparut si am incercat cu rostopasca planta, am rupt din ea si mi-a dat apoi dupa cateva zile de dat cu ea mi-a trecut.si a mai incercat cineva si a fost ff buna.
0
09-03-2011, ora 15:14
nicolaescu_alina
Nu este medic/terapeut
nicolaescu_alina
mai exista la farmacie un "spray inghetat"...il dai pe neg, negul ingheatza si il astupi ci leocoplast...un neg care nu respira...cade. succes :)
0
28-06-2012, ora 11:41
lazarescul
Nu este medic/terapeut
lazarescul
Mergeti la farmacia naturista si cereti de la PRODUCATOR BIO LIFE-CARE, Gelul recuperator post traumatic "Barba Tatei" cu plante BIO Krauter ( aplicati pe zona afectata si aplicati un pansament, iar la 2 zile schimbati pansamentul si redati cu gelul) Intr-o luna de zile se usuca si cade.
Beneficii

Gelul recuperator Barba Tatei cu plante BIO este recomandat pentru accelerarea reparatiei osoase in caz de fracturi, entorse si a ranilor externe; negi, tromboflebita, acnee, eczeme, iritatii, striviri, arsuri.
Efecte

Datorita continutului ridicat in extracte din ginseng si vita-de-vie, povenite din medii controlate biologic si tataneasa favorizeaza cicatrizarea si regenerarea rapida a pielii si a mucoaselor, sudarea rapida a fracturilor. Gelul are de asemenea efecte antiinflamatoare si are proprietati astringente si calmante.
Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Papiloamele sau negii trebuie extirpaţi? - atitudinea corectă
  • Tratamentul corect al negilor și papiloamelor
  •