Ce sa fac în aceasta situaţie: ma doare cand fac sex

12-05-2009
Catalina C
Nu este medic/terapeut
Catalina C
Salut sunt o puştoaicz şi mă frămîntă o intrebare.O sa incep de la bun început.Am început să mă intîlnesc cu un baiat.Şi el foarte tare mă doreşte. Poate întrun mod oarecare şi el îl doresc Dar mă tem sa fac sex cu el.Dar la prima dată cînd am facut sex nu mi-a plăcut şi foarte tare ma durut.Acest baiat e al 2 în viaţa mea Mă tem că şi acuma o să mă doare.Şi nu ştiu ce să fac.
3 comentarii
0
12-05-2009, ora 13:53
dear
Nu este medic/terapeut
dear
salut
sa faci sex cu el cind o sa fi tu pregatita daca te iubeste o sa te astepte, bineinteles nu o vesnicie;durerea o sa dispara cu timpul si apropo sa nu iuti sa te protejezi.
0
12-05-2009, ora 14:49
megghi
Nu este medic/terapeut
megghi
ciao catalina!
daca tu nu iti doresti asa ceva, care-i graba sa faci sex cu baiatul??
ai zis ca esti si pustoaica, asteapta si vezi cum merg lucrurile, iar daca unul TE DORESTE, asta nu inseamna ca te si IUBESTE, asa ca puiule fa ochii mari, si nu uita de protectie tu stii cate boli se transmit pe cale sexuala si un alt risc ar fi ca poti ramane insarcinata, pupici!
0
12-05-2009, ora 17:39
andreea2810
Nu este medic/terapeut
andreea2810
e posibil sa iti zica cate doreste numai k sa te faca sa te culci cu el...ca apoi sa iti dea papucii...dak te iubeste o sa astepte... macar o luna.dak nu, inseamna k nu te merita...dak si u il doresti pe el..poti s'o faci cu el, nu te retine nimeni...dar ia'ti masuri de protectie.

si referitor la dureri..astea in timp or sa treaca...dar nu te mai gandi tot timpul k nu poti sa faci sex pt k t doare..pt k o sa ti se imprime teama asta in subconstient si chiar de nu vei mai avea dureri..tu tot o sa te temi...:*:
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  •