ce sa fac..cum sa fac..?

15-05-2009
ina91
Nu este medic/terapeut
ina91
incep cu inceputul.
la varsta de 15 ani am avut un prieten pe nume ALIN, dupa un an de zile de stat impreuna, am intretinut relatii sexuale cu el...relatia noastar a mai durat vreo 4 luni, si numai incerturi din cauza mea k era foarte geloasa...si a decis sa ne despartim..eu nu ma vrut..timp de 5 luni m'am rugat de el sa ne impacam dar nu a mai vrut...si nu apoi l'am lasat in pace, nu l'am mai sunat, nu am mai vorbit cu el.intr'o seara la un chef am cunoscut un baiat care mi'a placut...peste vreo 2 luni am devenit prietena lui, pe el il cheama ALEX,..cu trecerea timpului a devenit foarte gelos, exact cum eram eu cu ALIN.am intretinut relatii sexuale si cu el (o grseala, de care mi'am dat seama prea tarziu)...vroiam sa'l iubesc si sa'l uit pe ALIN, dar nu puteam era mereu in mintea mea.ma minteam singura ca l'am uitat...cateva luni ne'am inteles bine apoi a inceput cu gelozia lui, nu imi daea voie sa port fusta vara ca se uita baietii la mine, nu ma lasa sa ies afara, parca eram casatoriti..si m'am despartit de el k nu mai rezistam.primul meu prieten ALIN a avut si el prietena...si cand a auzit ca nu mai sunt cu ALEX, m'a cautat si mi'a zis ca ma iubeste si ca vrea sa ne impacam, k o lasa pe prietena lui ptr mine...m'am impacat cu el peste vreo 3 luni...cand a auzit k am avut relatii sexuale cu ALEX, a facut k toti dracii, si de fiecare data imi striga asta, nu ne mai intelgeam deloc...k nu a fost bine ce am facut.k de ce am facut'o...si mai multe.
in ultimul timp ne'am tot certat ba chiar m'a si lovit..si apoi mi'a zis k ma iubeste, si k a dat in mine k era nervos...si sa'l iert...nu stiu ce sa fac...oricum ne'am despartit ca nu ne intelegeam deloc.

mama nu stie k eu nu mai sunt virgina...si nu stiu cum sa'i zic...am vb inainte de a ne desparti cu ALIN si l'am intrebat cum sa'i zic lu mama, si el a zis k sa'i spun ca m'am culcat si cu ALEX SI CU EL..dar eu nu vreau asta, eu vroiam sa'i zic k am facut'o doar cu ALIN.NU VROIAM SA STIE DE 2. dar el nu a acceptat, a zis k poate am vreo boala ceva kaci am avut o scurgere pe chiloti si de fiecare data cand am facut dragoste cu el imi curgea sange, dar nu mult..dar asta dupa mult timp dupa ce m'am despartit de ALEX, dupa cateva luni.si ALIN a zis k poate am vreo boala si nu vrea sa pice el, nu vrea sa se i'a mama de el k m'a "imbolnavit"...dupa parerea mea, daca aveam vreo boala ceva, luata de la ALEX se manifesta atunci, nu acu dupa vreo 7 luni...in astea 7 luni am intretinut relatii sexuale numai cu ALIN.nu stiu cum sa vb cu mama...:((
8 comentarii
0
15-05-2009, ora 18:23
ina91
Nu este medic/terapeut
ina91
va rog ajutati'ma cu niste sfaturi
0
15-05-2009, ora 18:35
ina91
Nu este medic/terapeut
ina91
si am uitat sa zic k in ultimul timp am avut parte numai de vb ff urate.si knd mergem pe strada parca se ascunde, kand ma apropii de el se da la o parte, cred k ii este rusine cu mine pe strada..:((
0
16-05-2009, ora 00:13
psiholog_cristina
Nu este medic/terapeut
psiholog_cristina
Buna!
Inteleg ca te framanti cum sa-i spui mamei tale ca nu esti virgina? Cum de te-ai hotarat acum sa-i spui mamei tale, dupa aproape 3 ani de la prima aventura ? Ce inseamna pentru tine sa-i spui mamei tale povestea ta de pana acum?
Te intreb toate acestea deoarece vei stii singura cum sa ii spui mamei tale, dupa ce iti va fi clar ce rol are mama ta in viata ta.
Pentru problemele de sanatate...e bine sa consulti un medic ginecolog. El poate sa te asigure ca esti sanatoasa sau nu.
Numai bine!
0
16-05-2009, ora 15:14
ina91
Nu este medic/terapeut
ina91
trebuia sa'i zic cand am facut'o, acu e prea tarziu, stiu.
m'am gandit sa'i zic zcu deoarece am avut si scurgerea aia...si mi'e frica...stiu k am gresit...:((
are un rol ff important in viata mea...nu i'am zis pana acu k imi era frica de reactia ei...de cum reactioneaza...si acu stau si ma gandesc cum s'ai zic sa'i fie ei bine.
MULTUMESC
0
16-05-2009, ora 18:33
adicu
Nu este medic/terapeut
adicu
indiferent cum reactioneaza mai devreme sau mai tarziu tot la mama ajungi, chiar daca te cearta dupa aia o sa fii mult mai linistita si nu uita data viitoare foloseste prezervativul te fereste de multe probleme
0
16-05-2009, ora 21:18
ina91
Nu este medic/terapeut
ina91
multumesc ptr intelegere.voi tine cont de sfatul vostru...va multumesc...
0
17-05-2009, ora 11:04
psiholog_cristina
Nu este medic/terapeut
psiholog_cristina
Buna! Ma bucur ca mama ta inseamna atat de mult pentru tine si ma bucur ca te-ai intors la ea. Cand te hotarasti sa-i spui formuleaza fraza astfel incat sa exprime: ce simti, ce iti trebuie (ex. sa depasesti alaturi de ea dezamagirea pe care o ai, sa fii sanatoasa sau ce alte ganduri ai acum, etc) si ce asteptari ai de la ea. Propune-i sa te ajute sa vezi ce ai invatat din experientele pe care le-ai avut si cum te pot feri acestea de dezamagire, durere in viitor.
Din pacate, orice fapta are si o consecinta pozitiva sau negativa. Important este sa vezi ce ai invatat din ele si cum le folosesti mai departe in viata ta.
Noi suntem aici, sa te sprijinim in orice hotarare ai lua. Suces!

Cristina Starica
Psihoterapeut de familie si cuplu
0
19-05-2009, ora 18:37
ina91
Nu este medic/terapeut
ina91
va multumesc...m-aTI incurajat in tot ceea ce priveste situatia mea.acu am mai multa incredere in mine.
cred ca pot avea o discutie cu mama, in asa fel incat sa nu reactioneze gresit.sau macar sa ma inteleaga ce vreau sa zic...la inceput va fi mai greu.sper k pe viitor sa se schimbe totul intre noi, , si aici ma refer la relatia mama-fiica.si sa fim mai comunicative si sa discutam mai des si mai deschis.
MULTUMESC...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Relatia de cuplu
  • Relaţia de cuplu după apariţia primului copil
  • Importanţa banilor în alegerea partenerilor
  • Bărbații și femeile percep infidelitatea diferit
  • Polii opuși se atrag? Doar dacă nu ești într-o relație, arată un studiu
  • ENTWINE – aplicația care evaluează atracția dintre partenerii romantici
  • Creșterea nivelului de testosteron îi face pe adolescenți să fie nerăbdători
  • Noi predictori ai infidelității și divorțului au fost identificați
  • iHeartUs - aplicația care îmbunătățește relația de cuplu
  •