ce sa fac.prima data si moare la intrare..

29-03-2009
calugar
Nu este medic/terapeut
calugar
...banuiesc k nu are rost sa mai spun pe ocolite asa ca direct...nu stiu ce sa cred...prima experienta...cand totul trebuia sa fie superb.marele moment o faci pentru prima data...si...tocmai atunci te faci de rusine...pana la penetrare totul e ok..si la penetrare ma lasa balta...nu stiu ce sa cred...sigur e o problema cu mine...poa sa accentueze si faptul ca ea e cam stramta ?...adica...nu stiu..da zicea k a facut-o o singura data...cand introduc un deget e ok...dak incerc doua...trebuie sa fortez si spune k o doare.nu stiu ce sa cred..adica macar dak aveam 15 ani.da la 21 ani sa se intample asta...iti bagi in ea de viata...
5 comentarii
0
30-03-2009, ora 01:20
AlexzZzZzZz
Nu este medic/terapeut
AlexzZzZzZz
Uite am am 15 ani si daca vrei ma asculti daca nu...nu...e ok.
Faza e urmatoarea, prima data i se poate intampla oricui fiindca esti super stresat, nu stii cum sa faci, ce sa spui ce sa...si totul iese pe dos.
Eu nu am avut probleme de genul dar sigurat e foarte jenant.Te sfatuiesc sa mai incerci o data si atunci sa fie altfel...faci ceva romantic, vorbiti, povestiti despre toate si lungesti cat mai mult momentul dupa care cand va veni momentul, sa o iei mai usor si sa nu iti fie frica, lasa emotiile deoparte fiindca cu emotii nu vei reusi niciodata iar daca nici asa nu reusesti ar trebui sa consulti un psiholog fiindca sigurat esti prea stresat.
Mult succes!!
0
04-04-2009, ora 16:26
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
mergi la un medic urolog sa-ti faci niste analiza.e f posibil ca testosteronul tau sa fie f scazut si sa ai nevoie de tratament.succes.
0
04-04-2009, ora 16:26
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
mergi la un medic urolog sa-ti faci niste analiza.e f posibil ca testosteronul tau sa fie f scazut si sa ai nevoie de tratament.succes.
0
05-04-2009, ora 13:45
storm4alls
Nu este medic/terapeut
storm4alls
BUna am si eu o intrebare, , am28 de ani am cunoscut o tipa. avem o saptamana si decate ori am incercat sa fac sex cu ea nu am reusit nu mi se scoala, , . nu am avut probleme de genul asta, , , nu stiu poate din cauza emotiilor?...va multumesc astept raspuns
0
07-04-2009, ora 00:03
MoonLight
Nu este medic/terapeut
MoonLight
Pe site'u asta sunt o multime de indivizi cu aceeasi problema, ii lasa erectia cand vine momentul. Cred ca fiecarui baiat i sa intamplat asta macar o data in viata, dar slabe sanse sa fie doar o data. In principal, adica in majoritatea cazurilor, problema este pe plan psihologic, so - trebuie sa ganditi pozitiv, incercati sa lasati masturbarea pentru ca si asta poate fi un motiv, si aveti incredere in voi. Si un sfat din proprie experienta... Ma.daca va lasa...continuati cu sarutari, pipaieli, etc., mai lungiti preludiul pana se "ridica" din nou, si daca nici atunci nu merge incercati cu anumiti stimulatori, si nu ma refer la produse gen Viagra (ca multi vor sa foloseasca), ci la ceva cum ar fi o buna alimentatie, si incercati sa faceti mai mult sport in acea perioada.
Si mai rascoliti siteu ca o sa gasiti raspuns la multe^^.
Bafta tuturor^^!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici