ce se intampla cand mergi pt prima data la un dr endocrinolog?

20-02-2007
alexandra_42
Nu este medic/terapeut
alexandra_42
Am si eu o mare nelamurire.am fost la medicul de familie cu mama mea pt ca ma doare foarte tare burta in timpul ciclului.mia facut trimitere la endocrinologie. dar nu stiu ce se va intampla acolo.ce imi vor face??? isi va da seama ca miam inceput viata sexuala???am luat acum 5 luni, pastila de a 2 a zi...se va observa??? va rog ajutatima !!!!
5 comentarii
0
20-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
In niciun caz nu iti vor taia capul! Dupa parerea mea cred ca era mai bine sa te vada un ginecolog, asa ca eu te sfatuiesc sa mergi cu mama la endocrinolog, unde sigur nu-ti vor afla secretele legate de inceperea vietii sexuale, iar la ginecolog mergi singura, pentru a afla de ce te doare burta in timpul ciclului!
0
20-02-2007, ora 00:00
alexandra_42
Nu este medic/terapeut
alexandra_42
si daca vom merge la un ginecolog???va putea afla acest lucru. ???iar la endocrinolog, ce imi va face??? analize???ce fel??? va rog eu mor:((( simt ca mor:((
0
20-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Am impresia ca nu esti chiar studenta, daca iti este chiar atat de frica de mama. Probabil ca esti inca eleva! Oricum, nu asta conteaza! La endocrinolog iti pot face analize ale sangelui si urinii, eventual alte investigatii recomandate de medicul specialist. La ginecolog poti merge insotita, eventual, de prietenul tau!
0
12-03-2007, ora 00:00
mariralu
Nu este medic/terapeut
mariralu
eu am fost la un endocrinolog cand eram in liceu un control de rutina, nu am patit nimic, m-a verificat la gat (sa vada daca nu am probleme cu glanda ) m-a intrebat daca am ciclu, daca e regulat, daca imi crapa calcaiele cate kg am, etc. in nici un caz nu te dezbraca etc. si daca nu ma insel si eu aveam viata sexuala inceputa.Oricum daca ai luat acum 5 luni pastila de a 2 zi nu o sa se vada la analize. Si mai cred ca la ginecolog iti da pastile care sa iti rezolve problema cu dureri de menstra, dar nu stiu sigur probabil tine si dr. endocrinolog
0
14-06-2007, ora 00:00
sledge
Nu este medic/terapeut
sledge
mie mi-au trecut durerile de burta cu anticonceptionale.
daca o convingi pe mama ca sunt "doar" pt aceasta durere, impusti 2 iepuri deodata ;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Sistemul endocrin

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: