ce se intampla cu mine?

31-05-2009
ro_justme
Nu este medic/terapeut
ro_justme
Vreau un copil! Am 28 de ani si nu am folosit niciodata anticonceptionale. Am decis cu sotul meu sa renuntam la prezervativ si sa incercam sa avem un copil, dupa prima luna de incercare, adica in februarie, am inceput sa am o scurgere alba mai abundenta decat de obicei si cu un miros mai deosebit si sa simt un fel de presiune in zona abdominala, uneori cate o intepatura in partea dreapta...(o scurgere alba am avut tot timpul si am considerat-o ca fiind normal, fara alte simptome). Am crezut atunci ca e o candidiza si la sfatul farmacistei am luat canesten gyn si o pastila de flucovim.
Nu am ramas insarcinata, iar pana in luna mai nu am mai avut contacte neprotejate.
Ciclul meu era cam de 32 de zile, regulat.
Problema este ca din februarie intarzie tot mai mult in fiecare luna. Ultimul ciclu a venit pe 19 aprilie, iar azi... 31 mai intarzie sa apara!!!! Iar testul de sarcina este negativ!

Ce se intampla?
3 comentarii
0
01-06-2009, ora 16:02
teea
Nu este medic/terapeut
teea
pai si scurgerea respectiva si intepaturile le mai ai sau nu?
oricum ar fi, probabil stii si tu ca din moment ce te-ai hotarat sa faci un bebe ar fi indicat sa mergi sa faci si un consult ginecologic.s-ar putea sa ai vreo infectie, sau cine stie.
parerea mea e sa te duci la ginecolog, sa vezi de la ce ai scurgerile respective si inteparturile, sa-ti anunti medicul ca vrei sa faci un bebe si probabil vei face si o serie de analize.
0
02-06-2009, ora 11:06
ro_justme
Nu este medic/terapeut
ro_justme
Ai dreptate teea, multumesc de raspuns.
Bineinteles ca o sa ajung la medic, dar ma gandeam ca s-a mai confruntat cineva cu asta si poate sa imi dea vreun sfat.
Ca sa-ti raspund la intrebare, intepaturile si scurgerea nu le-am mai avut, cel putin in cazul scurgerii nu atat cat sa o consider anormala.
Am amanat programarea la medic pt ca nu stiu ce o sa sa intample imi vine sau nu ciclul (daca vine... o sa merg imediat dupa). Dar tot astept... nu stiu cat? O fi posibil ca un test de sarcina sa fie fals negativ? Pt ca sunt vesnic obosita, am dureri de sani, cateodata imi vine si greata... O fi inchipuirea mea? Cine stie.
0
02-06-2009, ora 11:09
teea
Nu este medic/terapeut
teea
de obicei testele nu prea "gresesc"..mai ales daca sunt facute corect, la minim 14 zile de la momentul presupusei conceptii.daca vrei sa fii sigura mai ia un test...in cate stiu eu nu sunt f scumpe.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Candidoza vaginală recurentă - opțiuni de tratament și sfaturi utile
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •