Ce stiti despre Tador?

04-01-2008
akeem
Nu este medic/terapeut
akeem
Mi-a recomandat cineva acest medicament pentru migrene, alaturi de Quarelin. Deoarece Quarelin-ul are efecte adverse de genul agranulocitoza si altele si in plus este si destul de puternic si n-as vrea sa ma obisnuiesc cu el, as vrea sa incerc cu Tador, despre care n-am gasit decat cateva cuvinte intr-un articol din ziar, in care se aratau unele avantaje (viteza de reactie, biotehnologie...) dar nu stiu nimic de contraindicatii.
5 comentarii
0
04-01-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Cauta pe google, tador este antiinflamator nesteroidian si are cam aceleasi indicatii, ci, complicatii. CI:boli hemoragice, ulcer gastro-duodenal, astm bronsic, insuficienta hepatica, insuficienta renala, reactii adverse la alte AINS, sarcina, alaptare.Numai bine
0
22-01-2008, ora 00:00
LOREANARO
Nu este medic/terapeut
LOREANARO
Am 32 de ani si sufar de migrene din adolescenta.Dupa varsta de 18, 19 ani s-au accentuat.De atunci tot incerc sa le gasesc o cauza sau un tratament eficient pe termen lung.Concluziile mele sunt:
-crizele se pot declansa pe nepusa masa, cu sau fara factori decisivi ca stresul, alimentatia, starea emotionala etc.;
-pe mine ma juta Quarelin-ul daca il iau la inceputul crizei; mai apoi e apa de ploaie ca il vomit;
-desi mi-am scos fierea pt. a elimina o posibila cauza-era cam lenesa-crizele au continuat;
-am facut RMN dar nu era cazul de anevrism cerebral sau de tumoare;
-am eliminat anticonceptionalele, mi-am echilibrat viata de zi cu zi dar...au continuat aceleasi stari;
-medicul neurolog a concluzionat ca sunt migrenoasa si ca trebuie sa ma impac cu ideea asta.
Eu nu ma impac deloc, am tampita impresie a unei sabii a lui Damocles deasupra capului.Pot oricand sa ma cultc bine mersi si sa ma trezesc cu migrena.La mine se centreaza pe partea dreapta de cele mai multe ori si tine cam 1, 2 zile.O pot duce pe picioare in faza soft dar daca se lasa cu vomitat sunt leguma.Singura mea sansa rezonabila este sa iau masuri inca de la primele simptome.Am mereu la mine Quarelin, imi pun comprese cu gheata, mananc-cand pot- chestii foarte light.Mi se mai infunda si nasul pe partea cu durerea si-mi prinde bine daca mi-l pot desfunda;de regula folosesc un creion nazal sau infuzii cu mentol.
Sunt asa multe de spus...as putea scrie o carte.motivul pentru care am postat aici este nevoia unor tovarasi de suferinta, care sa inteleaga prin ce trec.Sper sa ne adunam mai multi si sa invatam ceva unii de la altii.
Sa auzim de bine!
0
09-03-2008, ora 00:00
CRUJAINO
Nu este medic/terapeut
CRUJAINO
Salut!
Si eu am aceiasi problema - durerea de cap! Durere care se repeta la 2-3 saptamani! Am facut tot felul de analize, chiar si o tomografie.Acum cei din jur imi spun sa fac si un RMN. Ca medicatie iau in criza - Aulin! Ce parere aveti despre acest medicament controversat?
Sa auzim numai de bine si sanatate maxima!
0
20-04-2011, ora 12:00
florinac
Nu este medic/terapeut
florinac
@LOREANARO eu am aceste dureri de cap si crize pe care le descri tu; La mine durerile de cap sunt aproape saptamanale si recent am fost si eu diagnostocata cu aceste migrene. Tratament cu Tador am primit astazi, o sa incep si te anunt daca se intampla ceva; Oricum iti pot recomanda un medic f bun, defapt singurul care de 8 ani de zile imi da macar o solutie: Dl Doctor Liviu Botezatu
0
05-05-2011, ora 20:45
1969
Nu este medic/terapeut
1969
Buna seara.Vreau sa va spun ca eu am luat Tador, grija mare la stomac, luati un pansament gastric, nu beti acidulat, sarat si evitati sa luati o perioada mai mare de 5 zile puteti devenii dependent de el si e de rau.Eu il iau la nevoie pentru dureri de coloana dar prefer codaminul si la nevoie calmant forte.Tentura de arnica, tentura de propolis, antiinflamatorii pe baza de plante SUNT PRIMELE PE CARE LE IAU, credeti-ma in 2 ani am incercat multe tratamente am ajuns tot la plafar de dragul stomacului.Multa sanatate tuturor!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Antibioticele ar putea influența eficiența terapiilor anticancer
  • Efectul de rebound al medicamentelor
  • Cum influențează microbiomul intestinal efectul medicamentelor? O întrebare esențială în medicina de precizie
  •