Ce tratam. as putea lua pt ochi f. obositi?

13-03-2008
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
Am fost la medic Oft. si mi-a recomandat ochelari perm.( 1, 75 cu 1, 50) De 8 luni ii port, dar nu ma ajuta.

Nu pot citi trei cuv. ca imi obosesc f. repede ochii.( cu ochelarii). Ca sa vad mai pun o pereche. Ce tratam. as putea lua?
3 comentarii
0
13-03-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! imi cer scuze pentru ca nu v-am raspuns pana acum, abia astazi am vazut mesajul; As vrea sa-mi spuneti ce varsta aveti; este evident ca aveti o corectie optica insuficienta daca mai puneti o pereche de ochelari;daca aveti sub 40 de ani, este nevoie de cicloplegie si corectie optica adecvata; peste 40 de ani, apare presbiopia si, in majoritatea cazurilor, este necesara o prescriptie pentru distanta si pentru aproape( ochelarii in acest caz pot sa fie progresivi pentru a vedea bine la orice distanta, inclusiv la calculator, care de obicei se afla la 50 de cm de ochi); de asemenea, este necesar ca ochelarii sa aiba strat antireflex sau sa fie speciali pentru calculator, in cazul in care stati mai multe ore in fata calculatorului; ar fi bine sa vi se faca si un examen al fundului de ochi;numai bine
0
13-03-2008, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
buna ziua...desi nu aveam probleme cu vederea.multa vreme simteam ochii foarte obositi si incarcati.si mi sa recomandat de la medicul oftalmolog Ocuvite+Lutein o combinatie foarte buna (in aceasi capsula) produsul se gaseste banuiesc la orice farmacie si chiar are efect.Va recomand sa consumati multe fructe si legume in special morcov.
0
15-03-2008, ora 00:00
Diasistentasefa
Nu este medic/terapeut
Diasistentasefa
Buna seara! Multumesc, pt. raspuns! Am 33 ani si ochelarii pe care ii port au protectie pt. calculator. Nu stau prea mult in fata calculatorului. Nu pot citi prea mult ca imi obosesc ochii f. repede, dar, daca privesc cateva secunde in alta parte si revin la citit pot citi. M-ar interesa un tratament( naturist), daca se poate. MULTUMESC!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Curiozitate: cum cresc ochii?
  • Ochii obosiți
  • Impactul utilizării prelungite a computerului asupra funcției oculomotorii
  •