ce trebuie facut sa nu mai apara negii genitali?

12-09-2008
yahoo
Nu este medic/terapeut
yahoo
sa ma lamureasca un doctor specialist pentru ca sint derutata. acum 6-7 ani am avut un negut mic in zona pubiana. nu s-a modificat ca si marime. a ramas la fel. acum 2-3 ani au aparut 2 neguti unul pe labia stinga unul pe labia dreapta. mici nu s-au modificat.nu am stiut ce erau de fapt eu de mica de la 5-6 ani avind negi la incheietura mainii dar trecind. am crezut ca este acelasi lucru.am aflat si aici vreau sa-mi raspunda doctori speciasliti in domeniu, ca este vorba de hpv. eu am fost la dermatologie i-am extirpat cu laserul acum 3 saptamini.doamna doctor a zis ca nu e hpv.pe forum se zice ca e hpv.unii spun ca la testul papanicolau iese la analiza daca ai hpv, altii spun ca nu.eu am facut testul papanicolau si doctorul mi-a spus ca totul e ok si nici vorba de hpv.sa ma lamureasca si pe mine cineva pentru ca atitea pareri m-au dezorientat si nu stiu ce sa mai fac.e periculos???ce trebuie facut sa nu mai apara, deocamdata nu a mai aparut si iau isoprinosine pentru imunitate.va multumesc si astept un raspuns amplu(eu sint mai speriata de fel).
3 comentarii
0
12-09-2008, ora 00:00
yahoo
Nu este medic/terapeut
yahoo
daca testul papanicolau a iesit bine sa-mi mai fac probleme?daca fac un test de hpv si iese ca nu am e ok, daca am si e low risc sa-mi fac vaccinul gardasil?se poate?vreau un raspuns concret pentru ca sint dezorientata si nu stiu incotro s-o iau.
0
13-09-2008, ora 00:00
yahoo
Nu este medic/terapeut
yahoo
mentionez ca nu am copii si imi doresc.este periculos daca ramin insarcinata?
0
29-09-2008, ora 00:00
nicolaescu_alina
Nu este medic/terapeut
nicolaescu_alina
incerc sa te lamuresc din proprie experienta : negii sunt semn ca esti infestata cu virusul papillom, asta nu inseamna ca e exagerat de grav ; sunt o multime de tulpini ale acestui virus intre care 16/18/38/45. sunt cancerigene. O data cu inceperea vietii sexuale, probabilitatea infectarii cu papilloma virus este de 3/5. (scapi doar daca folosesti prezervativul, si atunci...copii????) Deci virusul (daca ti-au iesit negii-iti reconand controlul genecologic imediat sa nu ai si in vagin, sau pe col-acestia trebuie cauterizati) il ai in corp si ramane acolo fara sa faca mari probleme. Eu am fost operata de pap IV in germania, iar doctorii romani spun ca stadiul IV e exagerat de greu si ca trebuia sa fiu mioarta acum. Uite ca m-am salvat, am cauterizat si toti negii si sunt bine, mersi, am grija ce fac, pe unde ma asez, cu cine dorm !!!! si pe cine protezez.! Succes si numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.