ceaiul de sunatoare influenteaza oarecum menstra?

06-12-2011
mada83
Nu este medic/terapeut
mada83
buna tuturor, , , , , va rog sa/mi trimite/ti si mie cat mai repede un raspuns...ultima menstra am avut/o pe 18 noiembbrie...contacte neprotejate pe 28, 30 si 3...aseara am sangerat, ffff putin cat m/am sters cu hartia.sunt ffff speriata.eu am endometrioza operata in 1999 si de trei ani a recidivat si/am refuzat sa ma operez iar.incerc sa raman gravida de doi ani...va rog sa/mi raspunde/ti...poate fi de la nidare sau de la endo.am auzit ca poate da sangerari intre menstre.am baut acum trei zile si doua cani de ceai de sunatoare...am auzit ca si el ar influenta oarecum menstra.va multumesc si multa sanatate!!!!!!!!!!
3 comentarii
0
08-12-2011, ora 04:00
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
IN perioada 28.11/ 3.12 (cand ati avut contact neprotejat) ati facut vreun test de ovulatie??? endometrioza se asociaza frecvent cu subfertilitate sau infertilitate, este o boala care progreseaza si va recomand sa va adresati unui medic ginecolog (eventual supraspecializat in tratamentul infertilitatii) de urgenta.
0
08-12-2011, ora 08:09
mada83
Nu este medic/terapeut
mada83
buna dimineata si multumesc de raspuns...nu imi prea fac teste de ovulatie!!!!!!!!!dar credeti ca la un ciclu care in ultimele trei luni s/a reglat in urma unui tratament facut cu karissa pt endometrioza, , , la 31 de zile sa fi avut ovulatia in acel interval????????????multumesc
0
08-12-2011, ora 09:43
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Ovulatia la femeile cu endometrioza e posibil sa apara putin mai tarziu, este important sa mergeti la medic si sa va monitorizati ovulatia prin teste de ovulatie (+/- ecografii transvaginale). Trebuie obiectivat faptul ca se produce aceasta, atfel e posibil sa pierdeti timp pretios si sa fie tot mai greu sa obtineti o sarcina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •