Ceata pe ochi

39 comentarii 1 2
0
14-11-2011, ora 18:29
Robertdragon
Nu este medic/terapeut
Robertdragon
V-a rog frumos sunt disperat am fost la f multi doctori si nu imi gasesc diagnostik. De circa 5 ani, o data la 2 luni maxim mi se pune o ceata puternica care la cateva minute se duce spre marginea vederii, dupa 15 min dispare si apare o durere ingrozitoare de cap care ma tine kam 3 ore si stari de voma (daca nu incerc sa adorm fortat nu imi trece) v-a rog daca a mai trecut cineva prin asa ceva sa imi dea un sfat. Mentionez k am tinut si diferite regimuri credeam k e din cauza alimentatiei am dormit si mai mult, si mai putin...am evitat si tigariile si alcoolul nu consum dulciri...
0
23-11-2011, ora 05:12
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Robertdragon, vă rog să îmi răspundeţi la următoarele întrebări:
1. Aţi suferit sau suferiţi de accese de hipertensiune arterială?
2. Aţi suferit sau suferiţi de anemie feriprivă (instalată datorită unei carenţe de fier)?
3. Aţi făcut vreodată un AVC (accident vascular cerebral)?
4. Aţi avut sau aveţi fluctuaţii mari ale nivelului glicemiei?
5. Aţi fost supus la vreun traumatism cranio-cerebral?
6. V-aţi lovit vreodată în zona oculară?
7. Ce v-au spus toţi medicii pe care i-aţi consultat, cu privire la problema dv.?

Ar fi indicat să consultaţi un medic neurolog care să vă facă un RMN (rezonanţă magnetică nucleară) în regiunea cefalică, cu scopul de a detecta orice anomalie organică ce poate sta la baza simptomatologiei dv.
Apoi, (re)consultaţi un medic oftalmolog.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
17-12-2011, ora 20:30
denisa32
Nu este medic/terapeut
denisa32
Buna seara. Aseara ma durut capul ingrozitor, imi venea sa vomit si imi tiuiau urechile.Mam pus in pat si intr-un final am adormit.dimineata cand mam dus la baie am vazut ca jumate din ochiul stang era cu sange.capul ma doare si acum dar nu atat de rau dar ametesc des. va rog din suflet sa imi dati si mie un raspuns.oare care ar fi cauza durerilor d cap si de ce am sange in ochi.PS.am uitat sa specific acum durerea este mai mult in partea stanga a capului.va multumesc si va doresc o seara buna
0
18-12-2011, ora 05:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle Robertdragon, nici acum nu mi-aţi răspuns la întrebări. Fără răspunsurile la întrebările pe care vi le-am pus nu vă pot ajuta mai mult decât deja am făcut-o prin recomandarea de a consulta un medic neurolog. Sper că aţi consultat medicul, spre binele dv.
Sărbători fericite.
Numai bine,
Mr. Nick
_

Sărut mâna!
Stimată dră/dnă denisa32, simptomele dv. par a fi expresiile unui puseu de hipertensiune intracraniană. Din spatele unui monitor de computer, fără a beneficia de informaţii vitale, eu nu vă pot spune nimic cert. Tot ce vă pot spune este să consultaţi de URGENÈšĂ un medic. Din momentul în care veţi citi acest mesaj să nu amânaţi mai mult de 3 ore mersul la medic. NU vă speriaţi, staţi calmă, consultaţi doar medicul specialist, cum ar fi medicul neurolog, pentru a fi examinată, diagnosticată şi tratată corespunzător. Totul va fi bine!
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
10-01-2012, ora 13:10
munieca
Nu este medic/terapeut
munieca
buna ziua as vrea sa ma ajutati si pe mine in leg cu problema pe care o are sotul meu.de anul trecut din luna martie a inceput sa vada in ceata cu ochiul stang, a fost internat la oftalmologie dar din pacate nu i s-a gasit nimic a fact rmn si nimic a fost internat la cluj si i s-a gasit un fel de neuropatie ischemica dar care din pacate nu i-a fost tratata a fost internat si la neurologie dar nimic iar odta cu trecerea timpului i-a fost afectat si celalalt ochi si in cele din urma a fost si la bucuresti la un oftalmolog si a primit ceva tratament car nu si-a facut efectul dar pe care il ia in continuare este vb de prednison, oxibral, vessel due si ceva calmant.se poate sa fie o atrofiere a nervului oprtic si netratata sa-i fi afectat si celalat ochi.ce imi puteti spune si ce tratament ar trebui luat sa -l ajute?
Va multumesc
0
04-02-2012, ora 15:07
rxa
Nu este medic/terapeut
rxa
Buna ziua! Am si eu o problema..ce-i drept mai veche...cand eram mai mica, am suferit o operatie ptr corectarea strabismului la ochiul drept..am facut exercitiile ce trebuiau facute dupa, am purtat ochelari... inca mai port ochelari..dioptriile mi-au scazut foarte mult, 0.25 acum la stangul si 0.5 la dreptul, insa am si 1.0 cilindrul la dreptul...nu stiu exact cum sta treaba cu cilindrul, insa stiu ca am astigmatism, hipermetropie si un usoor (insesizabil) strabism...adica 3 probleme am la dreptul...problema la care nu am gasit raspuns este urmatoarea: cand mananc(orice...guma de mestecat, servesc ziua masa..seara..dimineatza..deci ORICAND mananc) vad cu ochiul drept in ceata...dupa veo 5 minute dupa ce am terminat de mancat, isi revine si vad normal...chiar si cu ochelari vad in ceatza...nu mai zic cand nu am ochelarii.. am facut controale peste controale...si oriunde am fost si am intrebat lucrul asta mi s-a spus ca nu au idee...este deranjant evident, mai ales ca daca vreau sa vad clar in timp ce mananc (si nu in ceatza) trebuie sa ma uit cu dreptu crucish, iar atunci vad clar...deci, stiu ca este aberant ce spun, nu am mai auzit la nimeni asa ceva, insa mie mi se intampla exact cum spun.aveti cumva idee despre acest fenomen...? in orice caz, o sa ma duc in viitorul aropiat la un consult, insa as dori sa stiu ce se intampla totusi...ca nimeni nu mi-a dat un raspuns la asta! Multumesc frumos!
0
08-03-2012, ora 01:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă munieca, problema oculară a soţului dv. are o cauzalitate extrem de complexă, incluzând, pe lângă una sau mai multe disfuncţii de natura medicală, una sau mai multe dezechilibre de natură spirituală.
Da, aşa cum aţi menţionat şi dv., este posibil ca o atrofie de nerv optic să stea la baza generării şi întreţinerii problemei oculare a soţului dv. Pentru aşa ceva nu vă rămâne de făcut decât să vă însoţiţi soţul la un reconsult oftalmologico-neurologic, având speranţa că totul va fi... bine, atingând astfel natura medicală.
Atingând şi natura spirituală, însă, trebuie să ştiţi faptul că soţul dv. are nevoie de o revizuire spirituală. Relaţia/Comuniunea dânsului cu Dumnezeu trebuie întărită, în cazul în care există, trebuie refăcută, în cazul în care a existat şi nu mai există, sau trebuie iniţiată, în cazul în care nu a existat niciodată. În acest sens, cu răbdare şi în linişte, vă rog să accesaţi link-ul de mai jos şi să citiţi în întregime măcar primul posting al topicului "Psihoterapie pentru trup şi suflet, din perspectivă medico-spirituală: suferinţa" pentru a înţelege mai multe şi pentru a-i spune soţului dv. ce aţi înţeles cu privire la ce trebuie să conştientizeze şi să facă dânsul:
http://forum.romedic.ro/prod/Psihoterapie_pentru_trup_si_suflet, __din_perspectiva_medico-spirituala:_suferinta_!_059479.html 

(Atenţie! În cazul în care nu ştiţi, pentru a accesa link-ul oferit de mine, selectaţi-l cu ajutorul mouse-ului (în timpul selectării link-ul se înglobează în culoarea albastru închis, de regulă), apoi daţi un prim clic dreapta, pe mouse, urmat de un secund clic stânga pe funcţia 'copy'; după aceea daţi clic dreapta în cutia text etichetată cu Address din bara de adrese a navigatorului web utilizat de dv. (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome, Opera, Maxthon etc.), clic urmat de un alt clic stânga pe funcţia 'paste' şi de apăsarea tastei 'enter' aflată pe tastatura computerului dv.).

În mod clar trebuie să ştiţi faptul că medicul tratează, dar numai Dumnezeu vindecă!
Soţul dv. trebuie să facă tot posibilul să aibă un regim de viaţă echilibrat, ţinând cont de trilogia funcţională esenţială pentru supravieţuirea trupului, minţii şi a sufletului - funcţia fizică (să aibă grijă de trupul dânsului, folosindu-l în scopuri pozitive), funcţia mentalo-psihică (să aibă grijă de gândirea şi sentimentele / emoţiile dânsului, menţinându-le cât mai mult pe lungimea de undă a pozitivismului) şi funcţia spirituală (să aibă grijă ca gândurile, cuvintele şi faptele dânsului să nu-l îndepărteze de Dumnezeu, ci să-l apropie).
Multă sănătate!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
_

Sărut mâna!
Stimată dră/dnă rxa, nu vă pot sfătui decât să consultaţi un medic homeopat foarte competent.
Multă sănătate!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
27-12-2012, ora 14:14
ioanaa_sweet
Nu este medic/terapeut
ioanaa_sweet
Buna, ma numesc Ioana si am 20 de ani.De 2 ani incoace imi apare o pata pe ambii ochii ca un fel de ceata si cand imi apare ma doare capul si nu stiu din ce cauza.Aceste pete nu imi apar zilnic doar mai rar de vreo 2-3 ori pe an.As vrea sa ma puteti ajuta in privinta aceasta deoarece nu inteleg de la ce ar putea sa cauzeze aceste pete la ochi.In acest timp nu am consultat nici un medic si as dori parerea voastra.Multumesc!
0
17-07-2015, ora 11:06
Diana345
Nu este medic/terapeut
Diana345
Buna ziua! De doua zile vad in ceata cu ochiul drept si am si o durere de cap in aceeasi partea a capului, in zona din spate care persista de ceva vreme.Mentionez cain urma cu 7 ani am cazut in casa si m-am ovit la cap, am facut atunci analize si nu am auvut nimc, se poate ca asta sa aiba legatura cu durerea de cap si cu vedere?Sunt foatrte nelinistta, va multumesc frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns
39 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul