Cei mai buni psihiatri; clinici din Romania

55 comentarii 1 2
0
06-07-2010, ora 19:38
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Am gasit pe net un comentariu adus la adresa domnului medic primar psihiatru MIRCEA ALEXANDRU BILT, care activeaza in cadrul Spitalul Clinic de Adulti - Sectia Psihiatrie ptr Ergoterapie
Adresa: Strada Constanta nr. 5, CLUJ-NAPOCA, judetul Cluj, in care cineva aduce laude la adresa dansului si a institutiei unde evolueaza.


da, , cu multa placere, dorescsa aduc multe multumiri D-LUI PROFESOR DR.MIRCEA BIRT, de tot aportul si responsabilitatea in domeniul de pshiatrie, de care am fost tratat de nenumerate ori in CLINICA de ERGOTERAPIE-PSIHIATRIE din CLUJ-NOAPOCA--langa GARA, , un medic de o calitate deosebita, in materie de cunoastere si felul de comportate cu pacienti --atat si personalului medical care-l conduce dansul, , cu tratamente extraordinare de calitate, si exactitate referitor la bolile pshiice --as mai aminti si cati-va medici care sub mana domniei sale, , au ajuns sa fie specializa-ti in acceasta ramura medicala, , dr, ALBINI HORATIU -dr.HEGEDUS-dr.BALEA, si in special am o onoare pentru acest SPITAL EXEMPLAR, dupa normele UNIUNI EUROPENE, , o organizare deosebita, un tratament deosebit, , si hrana la bolnavi deosebita, , --va multumim din suflet tuturor, , pentru tot ajutorul acordat pacientilor cu care va stradui-ti sa va face-ti datoria--AR TREBUI SI ALTE SPITALE DIN --ROMANIA SA IA UN EXEMPLU, , dupa modelul accesta de clinica-spital--cu mult respect pentru tot personalul medical din aceeasta INSTITUTIE DE PSHIATRIE - FAM. OANA MARIAN-GHEORGHE LOC. CAMPIA TURZII JUD CLUJ.--impreuna cu sotia, , fosti pacienti de nenumarate ori in acceasta CLINICA cu personal de o inalta pregatire profesionala si UMANA.cu mult respect, ,
0
07-07-2010, ora 00:37
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Tot citeam pe mai multe forumuri"pe aici"

Mai rar un pacient ca domnul Blue sa accepte o parte mai profesionala a psihiatriei.Vreau decat un raspuns, de cat timp timp esti in tratament?Prea mult tratament modifica functionarea creierului(in multe cazuri, pacientii cu multi ani de tratament inca nu au ajuns sa inteleaga internetul)
0
08-07-2010, ora 21:53
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Va rog scrieti strict la subiectul propus.Nu postati comentarii care nu au legatura cu topicul!!!!!!!!!!!!!!
0
19-01-2011, ora 20:48
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
D-nul Aurel Romila nu mai are nevoie de nici o prezentare.Iesit la pensie dansul mai lucreaza in mediul privat, si anume la Policlinica cu plata nr 3, sau Societatea Civila Medicala Dr. Popescu Daniel si Asociatii, adresa Calea Serban Voda nr. 211, sector 4, Bucuresti, tel (021)336.55.03, Statia Cutitul de Argint.De la gura de metrou din Tineretului nu e departe, strada care urca e Serban Voda, si cum vii din jos apare pe stanga Policlinica.Are program de cateva ori pe saptamana, sunati la policlinica si intrebati cand il gasiti.Pretul unei consultatii este de 80 de lei.Cam scump, dar policlinica influenteaza preturile.
0
19-01-2011, ora 23:24
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Fiind in Bucuresti in luna decembrie a anului trecut, cu ocazia finalizarii unui curs, am incercat sa localizez si spitalele de pshiatrie din capitala.Am mai tras o raita si pe la Obregia, incercand sa obtin un dialog cu d-nul Dan Prelipceanu, dar asisenta sefa imi spune ca e f ocupat si ca nu se poate.A..sa mentionez ca in vara anului 2010 am fost si la d-nul Radu Mihailescu, am reusit sa discut maxim 10 minute, dar omul e foarte tehnic, fara prea mare empatie.Am ramas dezamagit, dar despre caracterul de medic psihiatru/psihoterapeut voi vorbi intr-un subiect viitor.D-nul Romila e ok, chiar merita sa discuti cu dansul.
A...despre spitale vorbeam, da la Obregia e un mall de psihiarie, cred ca gasesti de toate acolo, depinde la ce sectie mergi.
Apoi am cautat Spitalul de PsihiatrieTitan Dr.Constantin Gorgos, strada Nicolae Grigorescu 41, sector 3 Bucuresti, cartier Titan.De la gura de metrou Titan nu mai e mult de mers, treceti strada cum iesiti de la metrou si o luati in dreapta, va uitati la numere, trebuie sa ajungeti la 41, o sa va apara spitalul Titan, dar mi-a dat putina bataie de cap, psihiatria e in spate, trebuie sa mergeti pe aleea de langa spitalul Titan si vedeti spitalul Gorgos in capat.Acest spital m-a impresionat f mult pentru felul cum este organizat, avand si sala de intretinere cu aparate multifunctionale, biciclete pentru atrenament cardio, meloterapie, artterapie, etc.
0
21-01-2011, ora 01:39
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
La Spitalul de Psihiatrie Sf.Stelian nu am reusit sa ajung, sper data viitoare.E undeva prin Crangasi pe strada Cristian Pascal nr. 25-27, strada pe care se ajunge din strada George Mihail Zamfirescu.Spitalul din ce am auzit e specializat pe toxicomanii, sectie psihiatrie (30 de paturi), centrul de zi (10 locuri).Oricum aceste spitale au si site-uri personale, la o cautare google, gasiti site-ul spitalului care va intereseaza, totul detaliat, acte necesare la internare, etc.
0
23-01-2011, ora 22:17
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Am constatat deocamdata, ca daca se face undeva pshiatrie in tara, la un nivel ridicat de organizare, conditii, etc aceasta e in capitala.
0
24-01-2011, ora 09:39
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
L-as adauga aici pe domnul dr Burbea Iuliu Milescu, policlinica CFR-PORT!
0
09-02-2011, ora 17:58
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Da, multumim Pulbere.
0
09-02-2011, ora 18:26
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Vreau sa subliez faptul ca internarea intr-un spital de psihiatrie e un demers ce necesita o deosebita cunoastere, incredere, responsabilitate.Am vazut un interviu al unei tinere doamne psihiatru in care f bine concretiza, ca sunt mediici psihiatrii in care oamenii au incredere si in care nu au incredere, si eu am convingerea ferma a acestei realitati, si ca sunt oameni ce nu au ce cauta in aceasta meserie, unde e nevoie de atata umanitate.
Sunt medici care pe parcursul unei internari bombardeaza chimic pacientul, il lovesc cu doze de cal, urmarind scoaterea lui dintr-o stare sau alta, dar saracul organism nu sufera pentru viteza asta?Faptul ca un pacient e scos dintr-o stare nu inseamna ca nu i-a fost dat peste cap metabolismul, isi revine dar ca se umfla ca un balon nu are repercursiuni asupra vietii lui?Se calculeaza dupa timpul de internare, cate zile sta in spital, si asta impune viteza revenirii lui?E adevarat unii oameni necesita un tratament mai incisiv, dar lucrurile trebuie gandite f bine, in asa fel ca castigul terapeutic sa afecteze in masura cea mai mica organismul.Dar aceasta arta putini o detin, si e greu de satisfacut in psihiatria industriala, pe banda care se face in tara noastra.
0
09-02-2011, ora 18:29
BLUE83
Nu este medic/terapeut
BLUE83
Deci mare grija la internare, sa mergeti la oameni de incredere, priceputi, care nu va dau prostii, sa nu ajungeti cobai.
0
09-02-2011, ora 21:56
;
Nu este medic/terapeut
;
Buna seara,
mulumesc pt inform pot sa mma folosesc sieu de ele ! dar parca nu mai am speranta ca ma faca vreodata sanatos; imi vajaie capu de la pastilele astea.sa va spun: am facut un fel de spasmofilie, eu credeam. Si cand colo am incepu sa nu mai vad in fata ochilor - pana am ajuns la spital. Ma simt ca ultimu om - astia ai mei nu inteleg pruin ce trec, fratilor. Am obligatii fata de familie ce sa fac? Mi-a dat doctora Paroxetina si nu stiu mai ce. Poate mai sete cineva in situatia mea. Multumesc pt tot. Intradevar conteaza peste ce oameni dai cand treci prin greutati. voi ce faceticand nu mai puteti?
0
22-05-2014, ora 06:46
gabrielagabriela
Nu este medic/terapeut
gabrielagabriela
am un baiat de 21 ani si a avut doua tentative de suicid.este internat in spital la reanimare si apoi mi sa spus ca va sta doua saptamani pe sectia de psihiatrie.nu stiu ce diagnostic are ptr doctorii nu vorbesc. am citit toate comentariile voastre.incerc sa gasesc undeva sa il duc ptr tratament undeva sa faca si terapie de grup dar astept sa-mi spuna medicul ce diagnostic are.eu sunt o mama care are doi baieti din care cel mai mic are problema asta grava.poate cineva sa-mi dea un sfat ca sa stiu pe ce drum sa o iau.eu sunt din Constanta si aici inafara de palazul mare nu este alta clinica.
0
22-05-2014, ora 17:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ gabrielagabriela

Nu ati mentionat nimic despre cauzele care au dus la cele doua tentative de suicid si nici despre alte simptome pe care le-a avut fiul dv. inainte de aceste tentative ?
A avut halucinatii vizuale, olfactive, auditive, delir, sau a avut doar depresie severa insotita de anxietate ? Care erau starile prin care trecea ?
Sunt sigura ca inainte de a-i institui un tratament, medicul a avut timp sa vorbeasca atat cu dv., cat si cu el (dupa prima tentativa), deci un diagnostic trebuie sa stiti in principiu. In calitate de mama, de ruda de gradul I, legal aveti toate drepturile sa vi se comunice acest diagnostic.
Nu are rost sa il duceti la spitale din Bucuresti. Ca tot tratament puternic ii vor da si terapie de grup nu se face.
Sunt multe cauze care pot da ganduri de sinucidere, inclusiv un anumit tip de medicatie pe care sa o ia pacientul. Acest lucru este consemnat pe prospect la efecte secundare. Puteti verifica, in caz ca a luat medicatie imediat inainte de a doua tentativa.
Poate i-ar face bine sa stea de vorba cu un psiholog fata catre fata sau online (e mai ieftina aceasta varianta).
Va puteti interesa daca exista terapii de grup in Constanta chiar la doctorii de la Palazu Mare. Puteti da si Search pe Google "terapie de grup Constanta", vedeti daca va apare vreun anunt.
Cu pace.
Multa sanatate ii doresc fiului si familiei.
Sa ia tratamentul pe care il vor da medicii din spital, caci altfel se poate decompensa. In general afectiunile de acest tip necesita un tratament mai indelungat.
0
23-05-2014, ora 08:35
apasadi
Nu este medic/terapeut
apasadi
http://www.la-psiholog.ro/
Pentru Constanta: http://www.la-psiholog.ro/constanta
0
05-10-2015, ora 15:53
epona
Nu este medic/terapeut
epona
Cineva de pe forum a mentionat si Sanatoriul de Nevroze Predeal. E situat intr-un cadru natural deosebit de frumos, se face psihoterapie de grup, meloterapie, seri dansante, exista club pentru biliard, se fac drumetii, fizioterapie. Personalul medical este foarte empatic si apropiat de pacienti. Nu se compara cu nici un alt loc din tara.
0
05-10-2015, ora 22:54
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Mr Nick. termina-te cu dumnezeu tau si cu naturistele tale, fata are nevoie de tratament medicamentos si trebuie sa ii spunem ce trebuie.

Blue83, nu prea conteaza ce nume au si celebritatea lor si cate doctorate au, poate fi un medic marunt care e de 10 ori mai bun ca astia celebrii.
Am prins medici cu doctorate si profesori care habar nu aveau ca, Concerta, Suboxona si Pramipexolul se da in depresii chiar daca el este doar ptr ADHD oficial, deci ce sa mai zic, dovada e ca unii medici din SUA prescriu alea si la oameni le merge f bine.
Deci de multe ori astia cu nume sunt mai praf ca ceilalti si sunt inflexibili in idei si scheme.

Descrie te rog ce problema ai si ce tratament iei.
0
15-10-2015, ora 18:45
alax
Nu este medic/terapeut
alax
as adauga si eu un doctor.D-na doctor Ivanov Adela de la sectia 15 de la Obregia.este o doctorita foarte de treaba.
0
04-12-2016, ora 18:49
balgacostin
Nu este medic/terapeut
balgacostin
RECOMAND VOILA CAMPINA : DR STANCIU, DR MORUZZI, DR JIANU, DR VADEANU, ETC.SUNT CEI MAI BUNI SI INTELEPTI
0
10-01-2017, ora 17:19
Alina 2
Nu este medic/terapeut
Alina 2
Nu-; recomand pe dl. dotor Mircea Lazarescu, in Timisoara recomand pe dl. doctor Petrovici Gabriel.(cred ca e sef de sectie la Gataia)
0
24-01-2017, ora 18:14
28-yul
Nu este medic/terapeut
28-yul
Intre timp s-a schimbat putin denumirea, dar il pot recomanda si altora din apropiere. Am intalnit acolo si persoane din alte orase. Institutul de Psihiatrie Socola Iasi. Pe mine cel putin m-a pus pe picioare, ca sa spun asa, mi-am mai revenit fata de cum eram inainte :)
0
10-07-2017, ora 11:05
emi79
Nu este medic/terapeut
emi79
Buna ziua! Va scriu si eu cu speranta ca am sa primesc un sfat. Din 2015 sufăr de depresie si anxietate. De la o amețeală puternica am facut atac de panica si a inceput anxietatea. Am stat asa 4 luni. Am ajuns la psihiatru si am inceput intai tratament cu xanax. Dupa vreo luna am luat arketis, duloxetina si xanax. Am inceput sa ma simt bine si am renuntat singura la tratament. Iar m am simtit rau iar am luat tratamentul. Am fost i o perioada sa zic bine fără tratament, dar de o saptamana iar au apărut stările de neliniste si teama. Mă simt slăbită usor amețită fara vlagă. Probleme de sănătate nu am in afara de sideremie mai mică, spondiloza cervicala si ceva mal la fire. In trecut am tot fost la medici neurolog, cardiolog. Acum asi vrea să merg iar la un medic psihiatru , dar nu stiu la care. Nu vreau sa se faca experimente cu mine cu fel de fel de pastile. Ce imi recomandați? Va multumesc !
1
10-07-2017, ora 16:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
In locul dv, eu m-as intoarce la psihiatrul care mi-a dat arketis. Tratamentele acestea sunt de durata si nu trebuie intrerupte imediat ce va simtiti bine.
1
13-07-2017, ora 07:03
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie, Timisoara
Psiholog Iosif Szenasi
Emi, ai putea merge la medicul care stie deja cazul tau, sau ai putea cauta altul nou. De asemenea, eu iti recomand sa faci si psihoterapie, daca se poate cu un psihoterapeut care are experienta si in latura clinica.
0
13-07-2017, ora 07:33
emi79
Nu este medic/terapeut
emi79
Buna dimineata! Eu m am mutat din Constanta tocmai in Bucuresti de aceea nu am mai mers la medic. In Constanta era un medic bun, aici in Buc. nu stiu la care să merg.
Adaugă un comentariu / răspuns
55 comentarii 1 2

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK