Ceva mi se zbate in stomac de vreo 2 luni

05-09-2013
Lenca 21
Nu este medic/terapeut
Lenca 21
Buna!am si eu o problema de stomak de vreo 2 luni am de atunci am si slabit 8 kg.Totul sa inceput 2 luni in utma cind am observat ca am slabit in o saptamina 4 kg, apoi au inceput dureri de stomak.Mam adresatt la medik si am trecul ultrasonografia si mia spus ca fierea curge in stomak, apoi am dat niste analize si mi sa spus ca am helicobacter-pylori am urmat tratament si stomacul nu mia trecut, apoi ma trimis medicul gastrolog sa trec gstroscopia si mia spus ca am gastrit am urmat tratament dar durerile nu au trecut si simt ca se zbate ceva.Va rog sa ma ajutati, sunt disperata am urmat tot felu de medikamente si nu stiu ce am.Ce se zbate la mine in stomak? Si am uitat sa va spun ca tot de vreo 2 luni in urma de cind a aparut durerile la stomak de atunci sa schimbat si ciklu menstrual.Inainte se incepea dintro data adica cind se apropia data sau peste vreo 2 zile si avea o culoare normala da ceste 2 luni primele 4 zile era asa ca niste eliminari da de culoare cafeniu aproame negru apoi aveam ciclu normal da de data asta adica a 3 oara deja 5 zile am eliminari asa cafenii-negre da ciclu pare ca nu se mai incepe.Va rog din toata inima sa ma ajutati, ce pot sa am?
7 comentarii
0
05-09-2013, ora 16:47
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Mergi la ginecolog sa te asiguri ca nu ai nimic in neregula. E posibil sa fie de la antibiotice schimbarea pe care ai observat-o.
Daca ai terminat tratamentul pentru eradicare Helicobacter, asteapta 3 saptamani si refa testul, dar din scaun, nu sange.
Pana atunci poti lua probiotice ca sa iti refaci digestia. "Zbaterea" pe care o simti nu e neaparat ceva in neregula.
Daca tot ai slabesti, mancand normal, sa mergi la medic, nu e normal sa slabesti brusc atatea kilograme.


NU mai scrie cu 'k', este groaznic de obositor si fara sens!!!!!!! Abia am avut rabdare sa citesc textul cu atatea kaka-uri, , ,
0
05-09-2013, ora 17:09
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
ai slabit 8 kg in 2 luni si nu-i ok- ma gandesc - helikobacter Nu duce si la slabire...te doare...am avut si eu..; fa-ti analiza din scaun si-n aceeasi zi primesti si rezultatul (costa 35 lei) si vezi daca mai ai helicobacter; intrebare: ai luat medicamentele DUPA ce ai mancat?! sau nici nu prea mananci? asta pt ca acest tratament are medic puternice..zic CE ti-a zis dr de familie? te stii si cu alte boli? scrie si varsta, ca sa-ti poata raspunde un medic mergi si la un control ginecologic sanatate maxima-ti doresc -
0
05-09-2013, ora 17:11
Lenca 21
Nu este medic/terapeut
Lenca 21
Va multumesc frumos pentru raspuns.Am fost la genicolog dar a spus ca am erozie si am tratat erozia prin ardere cu gindu ca luna aceasta am sa am ciclu normal dar am in loc de ciclu numai elimilari cafeniu-negre. Pentru stomac nu am doar batai in stomac dar si senzatia de foame permanenta.Inainte cind apasam in stomac unde se zbate erau si dureri dar acum au ramas doar bataile si senzatia de foame.medicu mia recomandat urmatoarele pastile:alitan, maalox, lansoprol, cvamatel, merlin si dieta.acum as vrea sami spuneti la cursul asta de lecuire trebuie sa adaug si probiotice? ce fel de probiotice imi recomandati? Va Multumesc!
0
05-09-2013, ora 17:37
Lenca 21
Nu este medic/terapeut
Lenca 21
Am 21 ani.Pina vara aceasta nu am avut niciodata nici o boala, nici o durere de stomac niciodata.de mincat maninc normal chiar as spune ca maninc mai des fiindca am senzatia de foame permanenta.Medicul de familie si gastrologul spune ca o urmatoare analiza la helicobacter trebuie sa o fac peste jumatate de an.pentru helicobacter am primit:pilobact neo, doprochin si fluconazol 2 pastile, dar nu am tinut cont de masa fiindca medicul nu nia mentionat.spunemi te rog daca ai avut helicobacter tot asa aveai senzatia de foame si dureri in abdomen?
1
05-09-2013, ora 21:16
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Buna,
Imi permit sa intervin fiindca ma regasesc in problema ta, numai ca eu nu am considerat-o niciodata o problema, si anume acele " zbateri" cum le numesti tu. Simt asta in stomac si abdomen de ani buni fara a avea vreo problema medicala. Mi s-a spus ca sunt datorita terminatiilor nervoase.
Totodata cu privire la slabitul brusc si dereglarea menstrei, exista o legatura stransa. Atunci cand slabesti mai multe kg intr-o perioada scurta de timp poate sa apara o dereglare hormonala. Nu tuturor li se intampla asta insa e bine stiut acest lucru.
Si eu am slabit acum cativa ani 7.5 kg in 6 saptamani si de asemenea am avut o mica problema cu menstruatia dar care s-a rezolvat de la sine cu timpul. Ajunsesem sa fiu sub greutatea normala.
Senzatia de foame e posibil sa o ai pentru ca nu mananci ceea ce trebuie. Ai grija sa mananci fibre si proteine, evita dulciurile care oricum nu fac bine stomacului si iti dau senzatie de satietate doar pe moment.
Cel mai bine e sa urmezi tratamentul si sa te linistesti. Problema ta nu e chiar asa de grava.
0
06-09-2013, ora 10:41
Lenca 21
Nu este medic/terapeut
Lenca 21
Multumesc mult Otilia
0
09-02-2023, ora 11:25
Miha4u
Nu este medic/terapeut
Miha4u
bravo otilia107 ai dreptate si eu am acelasi lucru de 3 ani eu dupa ce am avut o trauma dupa moartea tatalui meu am fost internata cu hipertensiune 16 cu 8 si bataile inimi 145 sa nu mai zic ca si cu glicemia mare pentru 3 4 zile am fost internata spunindumi ca am avut un atac de panica dar eu sunt contienta ca a fost o trauma am fost si la osihiatru si mia spus ca am o trauma bine aveam cu timpul am slabit in 8 luni 24 de kg si mie mi inca si acum mi se sbate stomacu din cauza nervilor iar din cauza atacurilor de panica am stat la pat mult timp si asta mia afectat mult am ajuns sa am spondiloza am 33 de ani si va spun din experienta mai usor cu stresul din cauza stresului poti sqa mori nu este de gluma eu era sa fac accident vasculat dupa ce amurit tata dar ma salvat matusa mea si o vecina pina a venit ambulanta am luat un medicament sau 2 de inima sub limba altfel eram moarta pina acum am si o fetita de 11 ani asa ca mai usor cu stresul si atentie la alimentatie, deasemenea si la ciclu sunt dereglari da si eu aceste fenomene asta e recuperam cu timpul eu nu iau nici un fel de medicament nici de stres nici pentru ciclu nici pentru aceste palpitatii la abdomen dar din cate stiu palpitatiile la abdomen are treaba cu vena aorta, fiti ma veseli facetiva viata mai frumoasa nu lasati lumea rea sa va domine si nu mai puneti tot la suflet dumnezeu e mare si are grija de toti am incredere in El.Amin
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Balon intragastric ce poate fi înghițit - cea mai recentă armă împotriva obezității
  • Cât de eficient este sportul pentru scăderea în greutate la femei?
  • Sărbătorile vă afectează greutatea? Cântarul nu vă spune chiar totul
  • Cum să găsești voința pentru a slăbi
  • 10 recomandări pentru un stomac sănătos
  •