Chist endometriozic

10-07-2017
Deeamirela
Nu este medic/terapeut
Deeamirela
Buna ziua, am aflat acum o luna ca am chist endometriozic de 71 cu 42 mm, doctora a spus sa il scoatem chirurgical. Am fost plecata in vacanta o saptamana si cand m.am intors am facut febra: 38, 7; 39, doctora a spus ca trebuie sa astept sa imi vina ciclul (trebuie sa imi vina pe 12-13, daca nu intarzie) si peurma ma opereaza insa am dureri destul de mari, temperatura fac de 2 ori pe zi, primele 3 zile am luat ibusinus ca am zis ca e raceala, doctora a zis sa iau parcetamol 1 tb la 6 ore, nu mi se pare normal sa tot stau cu temperatura, de pe 6 tot am temperatura, frisoane. Ce sa fac?
2 comentarii
0
10-07-2017, ora 13:51
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Daca aveti febra de mai mult de 3 zile este o infectie mai grava decat o simpla viroza respiratorie, probabil cu nevoie de antibiotic. Mergeti la control inapoi sa va reevaluaeze daca e in sfera genitala sau nu!
0
10-07-2017, ora 17:45
Deeamirela
Nu este medic/terapeut
Deeamirela
Am inceput sa fac febra dupa ce m.am intors din calatorie ca in avion avea aerul conditionat dat foarte tare pe rece si incepusem sa tremur, tot de la aer am mai avut odata febra. Cand trag aer adanc in piept parca se pune un nod si incep sa tusesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.