chist, nodul sau ce ?

19-05-2009
sky2sky
Nu este medic/terapeut
sky2sky
Buna !
Prietena mea are la sanul drept o formatiune de marimea unui bob de fasole care se deplaseaza usor la atingere, aparuta de vreo 2-3 luni, dureroasa la atingere si deseori dureroasa si fara a fi atinsa, cu o durere ce radiaza. A fost la un ecograf unde i-a fost depistat la acelasi san un chist de vreo 12 mm in alta zona a sanului. Dar acea formatiune nu a aparut pe ecograf absolut deloc. Doctorita endocrinolog care a facut ecograful nu a putut sa spuna ce este, doar ca are impresia ca nu este in san ci undeva sub el. Aveti vreo idee despre ce ar putea fi sau ce investigatii se pot face pentru a afla ce este ?
Va multumesc !
3 comentarii
0
21-05-2009, ora 09:02
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Pai depinde cati ani are prietena ta.Poate sa fie o formatiune nodulara de natura hormonala sau ceva mai grav.In functie de varsta ei ar trebui sa faca o mamografie sau sa repete ecograful la un alt medic.Dar cu siguranta medicul de familie ar putea sa o sfatuiasca mai bine ca sa faca.
numai bine
0
21-05-2009, ora 13:56
sky2sky
Nu este medic/terapeut
sky2sky
Are 41 de ani. La ecograf nu s-a vazut absolut nimic. Zona era curata. Medicul de familie a trimis-o la ecograf, dar asa cum am spus, de acolo nu a aflat nimic.
0
21-05-2009, ora 15:59
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
daca are 41 de ani eu zic ca poate sa faca o mamografie, acolo o sa gasiti raspunsul la intrebarile voastre si intrebati un alt medic.Este de preferat sa nu se faca mamografie dar la acesta varsta ar fi mai bine sa scape de griji
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când trebuie operați nodulii la sân?
  • Biomarkeri pentru identificarea leziunilor premaligne la sân - o nouă perspectivă în abordarea sănătății sânilor la femei
  •