Chist ovarian

20-09-2013
toma erika
Nu este medic/terapeut
toma erika
Buna ziua, la un consult medical mi s-a descoperit chist pe ovarul stang, iar ovarul drept microchisturi, am luat 5 luni anticonceptionale karisa, chistul stang s-a micsorat si ovarul este putin inflamat, iar ovarul drept este normal, a trebuit sa intrrup anticonceptionalele deoarece nu ma simt bine in organism cu ele, am icercat yasmin tot la recomandarea medicului dar organismul nu le acepta nici pe acestea. Ce pot sa fac? E xista anticonceptionale mai slabe s-au un alt tratament, nu veau neaparat contarceptie dar imi doresc sa scap de chisturi. o operatie este dificila, si in ce consta recuperarea dupa operatie?. La menstruatie am dureri, parca se rupe ceva simt o durere si in fund. iar cand este fric ma doare ovarul stang. ce as putea sa fac, nu prea imi doresc sa ma operez, dar daca trebuie o voi face. Va rog frumos poate exista alte remedi. Multumesc frumos.
1 comentarii
0
20-09-2013, ora 12:29
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Daca ovarul este inflamat, nu ti s-a dat tratament si cu antibiotic in paralel cu anticonceptionalele?
De regula chisturile ovariene dispar dupa o luna, maxim 3, cu anticonceptionale. Incearca si un tratament naturist in combinatie cu pilulele. Ceaiuri de coada soricelului si galbenele, tinctura de branca ursului, zmeur, etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: