Chistadenom papilar seros borderline.

07-09-2010
cipy58
Nu este medic/terapeut
cipy58
Buna ziua,
Intrebarea pe care doresc sa o pun se refera la urmatorul aspect :
in urma cu trei saptamani, sotia mea a suferit o interventie chirurgicala la Spitalul De Obstetrica Ginecologie Polizu, Bucuresti. Dupa investigatii, s-a ajuns la concluzia ca trebuie facuta operatia de chist ovarian dr. Analiza CA 125 facuta in Constanta avea valoarea de 138 u/ml., dar Papanicolau era negativ.
Dupa interventia chirurgicala - histeroctemie totala -, diagnosticul postoperator a fost de : chistadenom papilar seros borderline. Intrebarea mea se refera la faptul, daca in viitor va fi posibila o recidiva si daca da - ceea ce nu ne dorim - cum putem preintampina acest necaz. Din diverse surse am aflat ca este bun sucul de morcovi, mere, patrunjel si telina ; un tratament naturist pe baza de miere, tinctura de propolis, laptisor de matca etc. etc. Peste 2 saptamani mergem la control si... rezultatul anatomopatologic. Fiind la menopauza de 8 luni, neavind niciodata o sarcina, doctorul din Spitalul De Obstetrica Ginecologie Polizu, a hotarat operatia de histerectomie totala. Doresc sa aflu cit mai multe detalii si sa pot sa fac totul pentru sotia mea pentru ca aceasta nenorocita boala sa nu recidiveze.
Cu deosebit respect, pentru munca si sfaturile dumneavoastra.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul