chisturi la sanul stang

17-09-2011
rrux88
Nu este medic/terapeut
rrux88
Buna ziua.Am 23 ani si akm 3 ani mi-a aparut la sanul stang o formatiune la nivelul areolei mamare.Am luat Ampicilina, Amoxicilina, Oxicilina(pe rand) si am stors in zona respectiva mai greu deoarece antibioticul nu a fost suficient de bun.Dupa 3 ani m-am prezentat la ginecolog, mi-a zis k am o mastita pe fondul unei mastoze chistice.Mi-a zis sa iau Azitrox, 2pastile pe zi, 7 pana la 10 zile(daca nu trece in 7 zile).Am luat doar 7 zile, insa fara rezultate.Mentionez ca eu am uneori si o durere in zona sanului stang, insotita uneori de senzatie de caldura(nu mereu), si durere in zona axilei si o simt inflamata.
Am fost si la oncolog, am facut ecografie, mi-au iesit la ecografie :sanul drept si axila dreapta fara probleme, sanul stang:ecostructura similara pe fondul careia vse descriu cateva mici chisturi de pana la 4, 2mm in cadranele superioare, predominant.
In cadranele inferioare se descrie o imagine hipoecogena 6, 3/3mm corespunzator formatiunii de la nivelul areolei situata superficial subcutanat, iar la axila stanga adenopatie 12/8mm cu aspect inflamator.
Eu am antecedente de cancer de diverse tipuri in familie la matusile mamei, iar mama si o matusa au avut cancer de san, mama a murit din aceasta cauza.
Doctorul mi-a recomandat control mamar si ecografie anuala si mi-a scris la diagnostic'fara decelari patologice la ambii sani si anexe si a zis k chisturile nu sunt cancerigene si nu evolueaza in cancer si mi-a zis sa merg urgent la endocrinologie, ca am chiar suspiciune de virilism(am pilozitate accentuata pe corp)
Ciclul imi vine lunar, dar mai intarzie uneori cu 7-15 zile cu aproximatie.
Uneori simt durere in zona sanului stang si axilara si cand stau pe partea stanga.
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, am si antecedente familale de cancer mamar.
4 comentarii
0
17-09-2011, ora 17:28
rrux88
Nu este medic/terapeut
rrux88
Mentionez de asemenea ca abdomenul meu este mai mereu un pic umflat, in adolescenta aveam acnee cu aspect de infectii pe piele.Am auzit k exista un tratament naturist american standardizat in valoare de aproximativ 162 euro pentru ovar polichististic.Stiti cum se numeste acest produs, in eventualitatea ca voi avea nevoie de el?va multumesc.
0
17-09-2011, ora 21:01
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
medicala vorbind, sincer, nu iti pot da nici un sfat mai bun decat sa urmezi indicatiile medicului tau, in special ale oncologului. si eu sunt oncolog la randul meu, deci nu ma pot referi la celelalte probleme, caci nu sunt specialitatea mea. insa vis-a-vis de faptul ca ai antecedente familiale de cancer... da, e foarte important sa faci controale periodice, dupa cum ti s-a recomandat, pentru ca e drept ca asta reprezinta un risc putin crescut.
iti uram succes si sanatate!
0
21-09-2011, ora 18:58
rrux88
Nu este medic/terapeut
rrux88
Va multumesc.
0
21-09-2011, ora 20:36
RaulDuke
Nu este medic/terapeut
RaulDuke
cu placere !

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nodul dureros la sân
  • Nodul nedureros la sân
  • Când trebuie operați nodulii la sân?
  • Biomarkeri pentru identificarea leziunilor premaligne la sân - o nouă perspectivă în abordarea sănătății sânilor la femei
  •