chisturi ovariene

17-11-2009
sabina dragan
Nu este medic/terapeut
sabina dragan
Buna ziua!
Acum 2 saptamani, la un control ginecologic de rutina mi s-au descoperit niste chisturi pe ovare.Anteriorul consult a fost acum 3 luni si aceste chisturi nu s-au simtit. Doctora a spus ca apar de obicei la stres si mi-a dat sa iau un tratament cu Vitamina E, supozitoare cu Carpicon si anticonceptionale. Eu i-am spus ca iau deja anticonceptionale de 10 luni. Atunci m-a intrebat foarte mirata : Cum, ti-au aparut chisturile astea pe anticonceptionale? I-am raspuns ca da si a considerat ca trebuie sa fac tratamentul de care v-am spus mai sus si sa ne vedem la un alt control peste o luna, dupa ciclu.
Din cate am citit eu, chisturile pe ovare apar la ovulatie. Dar, nu inteleg ce s-a intamplat la mine. Eu, se presupune ca nu am avut ovulatie avand in vedere ca iau de atata timp anticonceptionale, nu-i asa?
Credeti ca sunt de alta natura ? De ce credeti totusi ca au aparut?
Ce alte investigatii sau tratament imi recomandati?
Considerati corect tratamentul recomandat de doctora mea? Am auzit ca daca nu sunt tratate corect chisturile se pot mari.
Doctora mi-a spus sa revin la control dupa ciclu. Aceste chisturi se elimina la ciclu sau se reabsorb singure?
Simt ca ma inteapa si ma tine uneori in partea ovarului drept. Tin sa va precizez ca nu am mai avut chistri la ovare pana acum.Doar de 2 ori anexita.
Am nascut 2 copii. Pe ultimul acum 10 luni.
Multumesc!
2 comentarii
0
18-11-2009, ora 17:33
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Dacă doriţi să vă trataţi chisturile cu ajutorul produselor naturale, vă recomand ovulele Propolicium, sunt extraordinar de bune.
Pentru mai multe detalii contactaţi-o pe d-na Claudia (0722.736.919)!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
24-01-2010, ora 20:39
simona13
Nu este medic/terapeut
simona13
Buna si eu am aceiasi problema.m-am dus la un control si desi luam anticonceptionale aveam cisturi si dureri mari la ovare...mi-au recomandat alt tip de anticonceptionale ca cica alea nu era indicate pt organismul meu.insa dupa 6 luni mi-a aparut un nodul benign la san in partea dreapta.akum mi-au spus ca e din cauza chisturilor de pe ovare si deoarece organismul meu nu suporta anticonceptionalele.nu ma stiu nici eu ce sa cred.oricum inca umblu pe la medici sa aflu cauza exact.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.