Chist vaginal

10-09-2017
Ariina
Nu este medic/terapeut
Ariina
Buna seara, sunt noua pe acest grup.
Daca ar putea sa ma ajute cineva as fi recunoscatoare.
Acum cateva luni am descoperit ca am o mica umflatura in vagin pe peretele drept al vaginului, nu am bagat in seama crezand ca este doar o simpla raceala, dar cu timpul sa marit si durerile au inceput sa se accentueze, in timpul actului sexual, usturimi, urinat foarte des. Acum 3 saptamani am avut dureri ingrozitoare, ma durea foarte tare in zona abdominala si il simteam tot mai umglat si durerile erau insuportabile. Am mers la primul doctor care mi-a dar o punga de paspile( antibiotic, ovule, ketorol, tantum rosa, unguent, si inca vreo doua timpuri de pastile) doctorul mi-a comunicat ca am un chist maricel, si ca doar incercam cu tratament dar sanse nu sunt prea mari sa mi se traga, ca dupa urmand sa ma opereze?am urmat tratamentul doctorului 5 zile dupa care am ajuns la spital cu dureri insuportabile nu puteam sa merg. Am fost internata in spital si preluata de alta doctora, care in prima vaza mi-a spus ca am doar o umflatura, dupa un control normal si un ecograv cu camera in vagin, nu mi sa spus nimic cu toate ca am intreebat si insistat. Mi sa favut tratament in spital timp de 3 zile ( no-spa injectanil, antiniotic injectabil si supozitoare) si la ultimul control ca am un chyst maricel doar ca nui nimic grav si e normal sa ma doara, numai ca nu o sa pot ramane foarte curand insarcinata, si mi sa dat Cipro Qin (1/12h) si anticonceptionale. IN CONCLUZIE: nu stiu nimic clar si precis ce am si la ce riscuri su t expusa.
Ma puteti ajuta cu o parere, un sfat orice.
Multumesc! Astept raspunsuriile dumneavoastea
3 comentarii
0
11-09-2017, ora 14:14
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Un chist vaginal (cel de glanda Bartholin) nu duce la infertilitate ci doar infectiile care se manifesta si mai sus de acest nivel (uter, trompe) pot duce la infertilitate. Chistul vaginal se trateaza chirurgical.
0
30-03-2021, ora 22:36
Chichi2
Nu este medic/terapeut
Chichi2
Cum mai esti? Și eu am simțit o umflatura in vagin in partea dreapta dureroasa la atingere. Mâine am control dar îmi este foarte frica...in ultima vreme aveam și sângerări intersemestriale însoțite de dureri pelvine. Sper sa nu fie ceva mai rau de atat
0
31-03-2021, ora 22:13
Chichi2
Nu este medic/terapeut
Chichi2
Doctorul nu a știut sa îmi zica, urmează sa ma programez la un RMN sa vedem dacă se vede ceva acolo.sunt curioasa de evoluția ta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.