Cicatricile mă complexează | Forumul Medical ROmedic

Cicatricile mă complexează

17-01-2014
Cristiana21
Nu este medic/terapeut
Cristiana21
Buna ziua!Acum 10 ani am fost diagnosticata cu luxatie de sold bilaterala congenitala si prin urmare am fost operata.Problema este ca in urma acestei interventii am cateva cicatri ci ce ma complexeaza putin(nu pot purta orice fel de pantaloni scurti, rochii sau fuste, iar la innot e destul de jenant cand toata lumea se uita pe furis la mine si se intreaba ce-am patit).As dorii informatii din experientele voastre personale(sa nu) legate de operatiile estetice, de asemena as dori sa stiu in ce costa acestea.(precum si calitatea)Mentionez ca am 16 ani.La aceasta varsta as putea sa ma operez?
3 comentarii
0
18-01-2014, ora 15:39
clepsidra2
Nu este medic/terapeut
clepsidra2
cred ca ai putea sa te operezi, dar in locul tau eu nu m-as simti complexata, fiecare om are farmecul lui, sufletul lui, si dupa cum bine sti frumusetea interioara e cea care ramane restul e trecator.
0
19-01-2014, ora 11:37
adicostenco
Identitate neconfirmată
adicostenco
Depinde mult de cum arata cicatricile, ca sa poata fi făcut ceva. Din păcate o cicatrice va ramane toata viata. Se mai poate modela sau estompa, dar va exista acolo un semn.
0
20-02-2014, ora 11:19
Dr. Klara Bancila
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Bucuresti
Dr. Klara Bancila
Buna ziua!
exista multiple metode de imbunatatire a aspectului cicatricilor, atit chirurgicale cit si nechirurgicale, uneori fiind necesara o terapie combinata de proceduri. in orice caz, pentru a vi se putea stabili corect o indicatie de tratment, este necesara o consultatie, in cadrul careia sa se faca o examinare locala a cicatricilor si a tesuturilor din jur. Virsta nu este un impediment pentru nici una din metode.

Cu stima,
Dr. Klara Bancila
medic specialist chirurgie plastica, estetica si reparatorie
Clinica AESTHETIC LINE - Bucuresti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cicatricile vindecate nu au un impact asupra atractivității
  •