ciclu peste sarcina

07-02-2015
oanaM16
Nu este medic/terapeut
oanaM16
buna! Am doi copii amandoi nascuti cu cezariana dar la insistentele sotului nu mi-am legat trompele desi alti copii nu mai vrem, urmand ca ulterior sa imi pun sterilet(pe care nu l-am mai pus...). La ultima sarcina mi-a venit ciclu peste sarcina in primele trei luni iar acum sunt intr-o mare dilema. mi-a intarziat CM 7 zile iar testul a iesit pozitiv. Eu nu mai vreau copii asa ca mi-am facut programare la ginecolog dar am reusit abia peste doua saptamani. Frica mea este sa nu fie prea tarziu, sarcina sa fie prea avansata. Care sunt sansele sa fi avut din nou ciclu peste sarcina?
3 comentarii
0
09-02-2015, ora 15:09
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Este posibil ca menstruatia sa fi venit peste sarcina de aceea este necesara ecografia transvaginala sau analiza din sange Beta-HCG.


O zi placuta!
0
09-02-2015, ora 20:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu va ciopartiti propriul copil in burta.
Faceti-l si pe al treilea, daca vi l-a daruit Dumnezeu.
Cu siguranta ca el va va ajuta la batranete si apoi rugati sotul sa va respecte si sa foloseasca prezervativ.
Steriletul produce mai multe avorturi timpurii decat daca faceti dv. Iar legarea trompelor va poate deregla hormonal foarte mult.
0
20-02-2015, ora 12:02
resu
Nu este medic/terapeut
resu
La fel a patit si sotia mea...si a facut a 3 cezariana si a iesit un baietel frumos si sanatos, desi inainte avusesem 2 fete...dar nu asta a fost scopul.
Pune ti nadejdea in D zeu si va fu bine...la fel iti recomand sa nu ti legi trompele...vei regreta, iar in schimbul steriletului la fel...nu l pune.
De ce nu sterilet? Pt ca vei fi intr un avort permanent, adica mananci, gatesti te rogi si tu habar nu ai ca faci avort...pt ca steriletul permite fecundarea celulei barbatesti cu cea femeiasca...si cand acest suflet mic vrea sa se nideze sa se lipeasca de uter.nu o va putea face datirita acestui corp strain numit Sterilet, iar tu la primul ciclu il dai afara...sangerari abundente si dereglate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Poți avea ciclu menstrual în timpul sarcinii?
  •