ciclul menstrual

17-05-2011
rus maria
Nu este medic/terapeut
rus maria
buna ziua, ma numesc maria am si eu o problema cu ciclul menstrual luna aceasta mia venit ciclul de 2 ori, am 31 de ani un baiat de 12 ani si vreau sa spun ca iau si regividon. multumesc
4 comentarii
0
17-05-2011, ora 23:45
Vasilica16
Nu este medic/terapeut
Vasilica16
Maria, nu te speria, se mai intampla chiar daca iei anticonceptionale;poate ai trecut printr-o perioada cu stres, vreo veste care te-a marcat;al 2 lea ciclu este ca primul(dureri, culoare, cantitate???).Atentie ca Rigevidonul da pofta mare de mancare si just ajungi sa te ingrasi.
0
18-05-2011, ora 10:37
rus maria
Nu este medic/terapeut
rus maria
da aveti dreptate chiar am trecut printr-o perioada de stres, mia murit un nepotel de 5 anisori, si vreau sa va mai spun ca al doilea ciclu este exact ca primu, da am si dureri, iar culoarea este la fel. probabil ar trebui sa iau atunci alte anticonceptionale prescrise de medic, tin sa mentionez faptul ca medicul mia recomandat regividon dupa nastere. va multumesc din suflet, va doresc multa sanatate
0
15-05-2012, ora 11:06
cata_lyna_4u
Nu este medic/terapeut
cata_lyna_4u
Buna ziua.am 27 de ani si luna trecuta am avut ciclu menstrual pe data de 8 aprilie si luna asta inca nu mi-a venit trebuie sa-mi fac griji?Trebue sa mai astept cat are voie sa intarzie.MENTIONEZ CA AM FACUT NEPROTEJAT va multumesc vreau un raspuns.
0
04-11-2012, ora 15:13
craia
Nu este medic/terapeut
craia
buna ziua, prietenei mele trebuia sa ii vina ciclul prin 29 si au trecu 3zile si nu ia venit, am avut contact sexual neprotejat dar nu mam terminat nicodata in ea.dar in luna asta care o trecut ea a urmat si un tratament cu gentamicina, se poate aceasta sai fi dereglat ciclul menstrual????
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Amenoreea - lipsa menstruației
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Menopauza
  • Menarha - prima menstruatie
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  •