ciperca la unghiile de la picioare de cativa ani

31-07-2008
baby_alina82
Nu este medic/terapeut
baby_alina82
Mama mea se confrunta de cativa ani cu un fel de ciuperca la unghiile de la picioare.Acum 2 ani o unghie i-a cazut si acum o saptamana "istoria" s-a repetat...nu mai spun ca si atunci si acum i-a copt, infectie, am observat ca aceasta ciuperca i-a aparut si la una din unghiile de la maini...foarte urat.Din pacate se incapataneaza si nu vrea sa mearga la un dermatolog.Stiu ca problema nu se va rezolva de la sine putere asadar va cer sfatul, mi s-a spus de la farmacie ca Lamisil este solutia cam pentru orice problema de genu asta, daca nu, ce alt tratament mi-ati putea recomanda?
Multumesc anticipat!
6 comentarii
0
31-07-2008, ora 00:00
marianaarcus
Nu este medic/terapeut
marianaarcus
Spuneti-mi cu ce s-a tratat atunci cand a mai avut infectie? Am si eu o problema la o unghie de la picior dar mi s-a spus ca doar chirurgical se poate rezolva, eu cred ca e mai bine sa o vada un medic, se paote agrava si sa nu fie mai aiurea.
Multa sanatate.
0
31-07-2008, ora 00:00
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
intai trebuie facuta o analiza sa vedeti ce fel de ciuperca este pt ca lamisil nu merge pe toate speciile de ciuperci!!!asta daca este ciuperca si nu altceva!!
dr akram salem
medic specialist dermatolog.buc
0
13-08-2008, ora 00:00
gabilm
Nu este medic/terapeut
gabilm
buna ziua, dle dr. akram salem, va pricepeti si la tratamentul stafilococului coagulaza negativ ? daca da poate imi raspuneti - va multumesc anticipat
0
13-08-2008, ora 00:00
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
ma pricep la tot ce inseamna piele, par, unghii.ce problrema aveti mai exact??
0
18-08-2008, ora 00:00
gomoy
Nu este medic/terapeut
gomoy
Stimate domnule Salem,
Am citit numeroase raspunsuri postate pe acest forum in legatura cu onicomicoza, problema care ma jeneaza si imi da batai de cap de foarte multi ani. Va rog nespus de mult sa ma ajutati in aceasta problema chiar vreau sa ma programez la o consultatie la cabinetul dvs. De ceva timp, in special vara, imi supureaza una din unghiile mari de la picior (aceasta a devenit seaca, galbena si foarte groasa), i-am scos coltul care ma jena si nu se mai vindeca imi supureaza incontinuu. Mi-am cumparat un unguent de la farmacie se numeste Fungisil care se pare ca nu imi este de prea mare ajutor. Ambele unghii mari de la picior le am infectate una este incarnata si cealalta supureaza. Am mai fost operata o data la unghia incarnata si mi-a recidivat, iar acum sunt terminata de frica unei noi interventii chirurgicale. Va rog din suflet sa ma ajutati sa scap de aceasta problema. Va multumesc si va doresc numai bine.

Cu stima,
Simona Visan
0
18-08-2008, ora 00:00
Dr. Akram Salem
Dermatovenerologie, Bucuresti .Mihai Bravu 444
Dr. Akram Salem
buna seara...in primul rand vrau sa stiu daca diagnosticul de onicomicoza a fost confirmat prin analiza??? pt ca ciupercile de obicei nu supureaza!!daca pornim din premiza ca aveti si ciuperca si unghia incarnata.. tratamentul va fi diferit si oricum trebuie facuta analiza de ciperca pt ca tratamentul e relativ lung si trebuie sa fim siguri pe diagnostic.
in cea ce priveste unghia incarnata interventie care eu personal o prefer este f blanda si nu pierdeti unghia si rata de succes e f mare...va propun sa cititi aici http://www.cutismed.ro/?page_id=5
va stau la dispozitie pt alte intrebari
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciupercă unghie picior - tratamente și sfaturi
  • Remedii eficiente pentru ciuperca unghiei
  • Micoza unghiei și ciuperca piciorului - prevenție și tratament
  •