circulatia sangelui

10-09-2009
inimioara
Nu este medic/terapeut
inimioara
buna ziua!in primul rand as vrea sa-mi cer scuze dak nu este locul potrivit pentru intrebarea mea, dar sper ca voi gasi totusi raspunsul.Eu as vrea sa stiu ce pot face ca sora mea de 18 ani sa nu mai aibe asa probleme iarna din cauza frigului, adica degetele de la picioare prind o culoare mai vinetie, iar mainile ii sunt reci tot timpul anului!Noi ne-am gandit ca este vorba de circulatia sangelui.Exista oare tratamente naturiste pentru asa ceva?va multumesc!multa sanatate tuturor.
2 comentarii
0
10-09-2009, ora 14:30
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Da, exista. Consultati un medic homeopat cu experienta. Homeopatia poate ajuta cu siguranta la aceste probleme. Restul depinde de gasirea remediului potrivit.
0
10-09-2009, ora 23:20
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Circulatie periferica deficitara (posibil sindrom raynaud). Da, bineinteles ca exista tratamente naturale, printre care si Ginko Biloba (Bio-Biloba se numeste suplimentul), dar de preferat este sa consultati un fitoterapeut pt un consult. Nici macar suplimentele nu se administreaza fara aviz medical si consult in prealabil pt ca pot declansa anumite reactii care la randul lor direct sau indirect pot sa dauneze! De altfel, si Paducelul Talpa gastii sunt foarte bune pentru fenomenele de vasoconstrictie determinate de frig, sau nu!

Toate cele bune si multa sanatate!


In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si deferenta,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.