Ciroza, fara alcoolism

16-01-2014
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Intreb pentru o bunicuta din vecini.
Ce ceaiuri ar putea sa o ajute?
Medicul i-a pus diagnosticul de ciroza uscata. Batrina nu bea si nu a baut alcool. Se pare ca are si o constipatie severa data de lipsa totala de miscare. Din pacate, a si folosit multe medicamente, le lua dimineata la trezire ca pe mic dejun. Pina acum, minca la fel cu sotul sau care e sanatos. Acum, orice maninca, vomita. De asta intreb de ceva ceaiuri care sa o ajute la digestie si tranzit intestinal (desi ea ar dori un medicament, dar noi vrem sa o convingem ca nu exista si numai ceaiul...)
Multumesc.
7 comentarii
0
16-01-2014, ora 15:31
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Draga Tania, este posibil ca tocmai medicamentele -fiind produse chimice- să o fi adus în faza aceasta. Este normal că are probleme digestive, ficatul şi fierea facând parte din sistemul digestiv. Dânsa poate fi salvată fără probleme doar cu un tratament pe baza de plante, in doar 6-7 zile. Pare incredibil dar, eu sunt beneficiarul unui astfel de tratament pe care l-am făcut acum 32 de ani şi... iată ca trăiesc şi acum ajutând pe toţi din jurul meu. Dacă dai clik sub poza mea unde scrie "cabinet..." vei găsi informatiile necesare care te interesează şi pe care eu o garantez cu viaţa pe care o trăiesc. Succes!
0
16-01-2014, ora 20:23
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Uimitor! Va multumesc.
Miine (e deja tirziu) vorbesc cu batrinica si sotul ei. Sper sa fie si ei convinsi si sa incerce tratamentul.
0
16-01-2014, ora 22:08
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
TANIA eu o sati arat alt tratament minune pe care lam tinut eu cand aveam steatoza hepatica grad 4 si care ma facut bine.Era in anul2009 eu nefumator, ne bautor, munca in exces program haotic de zi si noapte, mancam cand apucam, beam pepsi minim 2, 5litri pe zi, fara cafea, aveam 114kg.Doctorul gastroenterolog mia zis asa: ai baut mult la viata ta, dupa care mia explicat asa: steatoza sau marirea ficatului si care face pungi de grasime, se face de la oboseala, medicamente, stres, grasime, mancare grasa, supraponderal, SUCURILE CU ACID, APA MINERALA, BERE, LIPSA SPORTULUI si alti factori, DAR STAI LINISTIT CA DE LA GRADUL 5 INCEPE CIROZA de unde ficatul nu se mai regenereaza, dar cum tu ai 4 se rezolva.AM facut sport, am luat 20 de zile cu 10 pauza urmatoarele: OMEGA3 CU ULEI DE SOMON, SILIMARINA, ESENTIALE FORTE N, si SARGENOR 2FIOLE PE ZI 10 ZILE CU 20PAUZA( ACESTA SE DA LA CIROZA, ESTE FRANTUZESC SI CEL MAI BUN CRED DIN CATE MI SA SPUS), CEAIURI HEPATICE asa se si numesc, si cel ami important DIMINEATA PE STOMACUL GOL O LINGURITA DE MIERE SUB LIMBA acolo este locul unde se face legatura cu ficatul, AM MANCAT FULGI DE GRAU, PORUMB, OVAZ, ORZ SI MULTE IAURTURI SI FICATUL SA REGENERAT.
Din 2011 si pana in prezent ficatul meu este in grad moderat.
EU TE SFATUIESC SA MERGI LA MEDIC SI SAL INTREBI DACA POTI FACE SI TU ACEST TRATAMENT pt ca eu faceam analize periodice si imi faceam ceaiuri zilnice cu miere si nu cu zahar.
TE ASTEPT CU UN RASPUNS.
0
16-01-2014, ora 22:10
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Era sa uit in 2012 aveam 98kg, iar in prezent am 110 kg.
0
16-01-2014, ora 23:04
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Putem să stabilim împreună câteva detalii: domnul Marton s-a hazardat un pic cu tratamentul dânsului şi face referire la ficatul gras, adică steatoză, pentru care s-a tratat pe o perioadă de câţiva ani probabil, cu produse specifice acestei afecţiuni. Mă bucur foarte mult că şi-a redobândit sănătatea. Cirozele sunt de mai multe feluri. Ciroza hepatică, ciroza hepatică alcoolică, ciroză hepatică virală (cu B şi C), ciroză criptogenică, ciroza autoimună, ciroza biliară primară, ciroza biliară secundară, ciroză cu colngită sclerozantă. În cazul doamnei Tania, descrierea este clară. Ciroză hepatică. Fără alcool. Nu descrie şi afecţiuni biliare. Icter - piele galbenă, ochi galbeni, mâncărimi pe piele şi altele.
0
17-01-2014, ora 10:55
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Dragii mei, de data asta nu e boala mea, va rog sa intelegeti!
Pentru @Marton: bunicuta nu mai poate face sport. Nici din casa nu mai iese. Si nu cred ca agreaza cerealele si fulgii, model american.
Pentru @Denis Chiurtu: am transmis familiei sale sfaturile dumneavoastra si numarul de telefon. Urmeaza ca ei sa se sfatuiasca, sa o convinga si apoi cineva din familia lor va lua legatura cu dumneavoastra. Eu una, va multumesc.
0
17-01-2014, ora 13:57
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Cu placere, eu am redat ceea ce am trait eu si nu am zis sa faca asta, am scris pt asi face o idee.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Constipația
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
  • O proteină recent descoperită în intestin ar putea juca un rol cheie în constipație
  • Relațiile dintre consumul alcool, diabetul zaharat, predispoziția genetică și incidența cirozei alcoolice
  •