CIT DE GRAV POATE FI ?

02-06-2009
rodyna
Nu este medic/terapeut
rodyna
Aparut in 2004 si operat reaparut in 2009 cu evolutie f ffffff rapida in 2 luni a ajuns la 2kg si operat, diagnostic pus.de liposarcom bine diferentiat, zone sclerozante, arii de necroza, izolate tromboze vasculare. In urma evaluarii RMN diag. a fost de formatiune tumorala infiltrativa ce nu prinde contrast, de36/50/55 mm cu evidenta infiltratie a grasimii axilare cu formatiuni ganglionare de 9-10 mm, ficat moderat sporit in dimensiuni cu imagine hipodensa neomogenade10 mm, absorbtia lichidului liber in cavitatea peritoniala Acum cind va scriu, sotul meu de 41 ani este plecat in FRANTA la acel aparat numit PET pentru confirmarea diagn. de liposarcom axilar, operat recidivat cu suspiciunea de metahepatice Mentionez ca tot ce am spus s-a petrecut pe tot parcursul lunii mai Nu a urmat nici un tratament pt ca oncologul nu a stiut ce decizie sa ia, Si el asteapta rezultatul PET Deasemeni are hepatomegalie, polipi colesterolotici, posibili polipi pe esofag, Ca simtome el spune ca are dureri de spate, tuse cu flegma, apasare la git, palpitatii pe esofag si muschi, ameteli balonari, urineaza des si putin, si scaune moi. Va multumesc mult pentru orice sfat si parere, orice sugestie este bine venita As dori si parerea unui medic. MULTUMESC
2 comentarii
0
24-11-2009, ora 12:49
mirnature
Nu este medic/terapeut
mirnature
Din fericire un cercetator si-au consacrat viata pentru descoperirea unor noi forme de tratament pentru ameliorarea si tratarea acestei maladii a secolului:cancerul!
În urma cercetarilor sale Dr.Beljanski descopera trei clase de extracte care revolutioneaza si controverseaza lumea medicala a timpului.

1. ANTICANCEROASE SPECIFICE

In urma numeroaselor onco-teste doua plante s-au dovedit bogate in molecule anticanceroase specifice.Cele doua plante sunt Pao Pereira, un arbore din padurea tropicala a Americii de sud si Rauwolfia Vomitoria, o planta africana.
Aceste extracte au urmatoarele proprietati:
-nu actioneaza asupra celulelor normale
-distrug celulele canceroase
-nu au efect toxic asupra celulelor sanatoase
-se comporta la fel in vivo ca si in vitro
-sunt capabile sa distruga cancerigenele deja fixate la nivelul genomului
-lucreaza in sinergie cu antimitoticele clasice, ajutand la obtinerea unor mai bune rezultate ale chimioterapiei si radioterapiei.
-in plus extractul din Pao Pereira este un puternic antiviral actionand asupra virusului gripei, hepatitei sau chiar HIV.

2.PROTECTIA SI RESTAURAREA SISTEMULUI IMUNITAR

Tratamentele anticanceroase clasice tind sa distruga celulele maduvei osoase care genereaza celulele sanguine:leucocitele, eritrocitele si plachetele.Astfel apararea organismului scade prin scaderea limfocitelor.Distrugerea sistemului imunitar poate fi evitata daca celulele primare ale maduvei osoase sunt protejate in timpul terapiei anticanceroase toxice.Aceasta protectie este posibila prin amorsarea unor fragmente de ARN specifice care stimuleaza replicarea ADN-ului maduvei osoase.Aici testele elaborate de Dr Beljanski au selectionat cele mai bune fragmente care pot sa restaureze leucocitele si sa nu aiba nici o toxicitate.

3.CONTROL SI REGLARE
Un extract particular din Ginkgo Boliba, total diferit de extractele clasice din aceasta planta, ofera posibilitatea de reglare enzimatica.Corijeaza diversele anomalii ale genelor, dar genele care sunt normale nu sunt afectate.Deasemenea acest extract protejeaja organismul de arsuri produse de razele folosite in terapia clasica.
Acest extract s-a dovedit eficace si in patologiile ficatului si in bolile auto-imune.

-*


(*modificat de administrator)
0
12-01-2011, ora 11:49
georgeta1959
Nu este medic/terapeut
georgeta1959
Draga Rodyna,
As dori sa schimbam informatii prt ca si sotul meu are aceasi problema de sanatate: Liposarcom operat in 2004 cu recidiva in 2009 si reoperat cu tratamentul adecvat de fiecare data(citostatice si radioterapie).
Ma intereseaza sa dialogam pe probleme de alimentatie etc dar si orice informatie ajutatoare.
Am vazut ca mailul tau este postat in 2009 dar poate il recitesti si imi raspunzi.
Multumesc si fie ca Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca pe tine si pe sotul tau!
Adaugă un comentariu / răspuns

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK