ciuperca genitala | Forumul Medical ROmedic

ciuperca genitala

21-06-2009
ana_vasy
Nu este medic/terapeut
ana_vasy
am o ciuperca genitala de mai bine de 2 ani si nu reusesc sa scap, iau tratament ma simt bine 3 luni si pe urma revine iar.Va rog ajutati-ma!
3 comentarii
0
21-06-2009, ora 20:47
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
depinde ce fel de ciupercă este. dacă este vorba de candida nu doar tratamentul este de ajuns. trebuie dietă- nu dulciuri, nu făinoase. trebuie luat tratamentul corect, apoi o dată pe lună ar cam trebui luată câte o doză de flucovim. trebuie mâncat iaurt, nu folosit săpun, schimbat lenjeria intimă- doar bumbacul e bun, să nu fie strâmtă. să le fierbeţi şi călcaţi lenjeriile. pentru zona intimă trebuie folosit săpun special gen lactacyd... avut grijă cât de multe antibiotice luaţi etc.
0
22-06-2009, ora 22:31
ana_vasy
Nu este medic/terapeut
ana_vasy
multumesc pt sfat, si e vorba de candida
0
04-07-2009, ora 21:28
aly_sim
Nu este medic/terapeut
aly_sim
Buna ziua
Ma dor articulatiile in special la baza degetelor la picioare, am urmat treptele si analizele medicului reumatolog vsh e putin marit 30 la 1 ora in rest ASLO, Fibrinogen, Hemoleucograma, fact reumatoid, prot C reactiva, calcemie, tranzaminaze, exudat faringian, ex. pt urina, scaun, acid uric toate au iesit bune dar tin sa precizez:
vsh marit
Candidoza oro-intestinala
Ginecologic nu ma simt bine nu am fost de ani buni la control cu toate ca ma simteam rau, in urma consultatiei mi-a gasit metroanexita si cervicita.Astept s vad ce bacterii ies pe lama posibil si clamydia
E posibil ca aceste complicatii ginecologice sa-mi provoace aceste dureri la articulatii, dureri care apar si dispar si isi muta locul schimband articulatiile ? Poate sa fie Candida sau chlamydia de vina?
Va rog din suflet sa ma ajutai cu un sfat
Unde ar trebui sa ma adresez
Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: