ciuperca in zona inghinala | Forumul Medical ROmedic

ciuperca in zona inghinala

09-06-2006
db_ioan
Nu este medic/terapeut
db_ioan
In aug 2005 mi-au aparut pe picioare niste umflaturi care provocau mancarime, se extindeau repede, s-au unit, la granita erau rosii iar in urma lor pielea ramanea de alt ten. Doctorul mi-a dat Clotrimazol, si a inceput sa se vindece (ciuperci). In noiembrie 2005 arata mai bine, si am inceput cu Nizoral, s-a vazut efectul mai bun la culoarea pielii, de 2 luni nu m-am mai dat, iar acum iunie 2006 nu sunt multumit de culoarea ramasa (se observa totusi greu) si mi-a dat medicul Exoderil, tocmai lam inceput. Mi-a spus ca ciuperca poate reapare in viitor, si mai rau, se poate lua prin contact pe termen lung (este o zona intima). Ce ma sfatuiti sa fac? Exista acest risc de a se lua? Exista medicamente care o fac sa dispara de tot? Care este riscul de a trece si se lua prin tesaturi (pantaloni, lenjerie pat)?
1 comentarii
0
14-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Sunt sigura ca faptul ca medicul nu v-a spus chiar ce doreati sa auziti nu este un motiv sa-i puneti la indoiala competenta.
Micozele de regula sunt transmisibile(se iau) si deasemenea pot reaparea daca sunt intrunite conditiile propice. Tot ce v-a zis medicul dvs este real si nimeni nu va poate spune altceva(oricit de mult v-ati dori)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: