ciuperca pe limba

31-12-2008
iliutana
Nu este medic/terapeut
iliutana
fetita mea a facut ciuperca pe limba dupa un tratament cu antibiotic, am dat-o cu glicerina boraxata cu nistadina si albastru de metil vreo 3-4 zile dar nu i-a trecut. sa-i mai aplic sau sa continuu.?daca nu cu ce sa-i dau ca sa-i treaca?
8 comentarii
0
01-01-2009, ora 14:09
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna ziua!

Cel mai natural remediu pentru o infectie fungica este sucul de grepfrut. Faceti-i un bedijonaj bucal cu suc din grepfrut si eventul puneti in el si 3 picaturi de tinctura de usturoi si in cateva zile cu siguranta ii va trece...

In speranta ca v-am putut ajuta,

Nick!
0
01-01-2009, ora 14:15
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cumpara-i Biotics de la farmacie pentru refacerea florei intestinale si continua cu badijonajul bucal.luni mergi cu copilul la control.Numai bine!
0
02-01-2009, ora 12:33
iliutana
Nu este medic/terapeut
iliutana
i-am dat biotics chiar in timpul tratamentului cu antibiotic, dar tot a facut ciupercuta
0
02-01-2009, ora 12:35
iliutana
Nu este medic/terapeut
iliutana
cat timp ar trebiu sa-i fac badijonaj cu suc de gref?
0
02-01-2009, ora 13:38
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimata Doamna,

Nu exista un interval de timp stabilit, pot sa va spun doar ca in Canada si Australia, grepfrutul este tratamentul natural de electie pentru infectiile fungice bucale, cum ar fi candidoza si nu numai.
Puteti sa stoarceti grepfrutul si sa ii spuneti fetitei dvs. sa "tina" in gura o cantitate mica (cat sa o poata tine macar 20 de minute), ca si cand si-ar clati gura (asa cum face cu apa dupa ce se spala pe dinti).

Cred ca ar fi bine daca ar face badijonaj sau ar tine grepfrut in gura, timp de macar 10 zile.
Daca in 10 zile de folosire (am uitat sa va spun, badijonajul sa il faceti de 2 ori pe zi (dimineata si seara)) nu aveti rezultate, adaugati si 10 picaturi de tinctura de usturoi!

Numai Bine!
0
18-03-2009, ora 19:39
anymarie
Nu este medic/terapeut
anymarie
buna ziua!
As vrea sa spun ca aceeasi problema am avut-o si eu cu baietelul meu.A facut o ciuperca destul de urata in toata cavitatea bucala care nu i-a trecut nici cu glicerina nici cu alt tratament naturist.Dupa mai multe vizite la medic si dupa mai multe incercari cu diferite tratamente am gasit unul in sfarsit cu care sa il tratez dupa aproape o luna.Acesta a fost un amestec de mai multe medicamente, o solutie dar ar trebui sa mergi la doctor si sa intrebi pt ca sunt fff dureroase.Mult noroc si sanatate!
0
03-05-2009, ora 21:07
elizamar
Nu este medic/terapeut
elizamar
draga anymarie, sint mamica unei fete de 18 ani in urma cu un an a aparut o ciuperca pe limba care la inceput am tratat-o lejer dupa2 luni am inceput sa ma ingrijorez am facut diverse tratamente dar fara rezultat nici macar acele tratamente la care este sensibila ciuperca nu a dat rezultate.Cred cu siguranta ca intelegi neputinta unei mame.As dori un nr de tel pt ca vreau sa te contactez.Daca nu este prea mult pt tine astept un mesaj sau un bip macar, te voi suna eu.MULTUMESC.ELIZA.0740838180 A ramas doar o solutie HOMEOPATIE care nu daca da rezultate.Astept raspuns.
0
25-07-2013, ora 00:35
blakysv
Nu este medic/terapeut
blakysv
eu am o ciuperca pe limba si in gat --am luat nistatina, albastru de metil si flucovim --nu a trecut, dimpotriva, s-au inmultit -va rog sa-mi spuneti ce dieta sa tin si ce medicatie sa urmez --cu mult respect, pt raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Aspectul limbii - element de diagnostic facil cu AI
  •