Coalescenta labiala

13-12-2017
Bebedemai
Nu este medic/terapeut
Bebedemai
Buna ziua am o fetita de 6luni si 3 sapt cate a fost diagnosticata cu coalescenta labiala partiala. Sincera eu am observat prima data ceva ciudat si am mers la medic care a confirmat ca are. O Alta problema este ca ea nu urineaza noaptea daca nu se trezeste. Daca doarme 8 ore fara sa se trezeasca nu face pipi, daca se trezeste face in urmatoarele 5 min. Dr a zis ca pentru rezolvarea coalescentei trebuie tras putin cate putin zilnic pana la dezlipirea membranei, dar mie nu se pare traumatizant pt copil. Din cate am inteles eu ar exista o crema cu estrogen care poate remedia situatia. Cat de recomandata este aceasta crema tinand cont ca vorbim de hormoni, e posibil sa aiba efecte adverse grave? Cunoasteti o Alta metoda pt remedierea problemei? Cam astea sunt intrebarile mele. Va multumesc!
1 comentarii
0
14-12-2017, ora 15:17
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Va recomand sa desprindeti labiile mici alaturate, in apa calda, in cadita, dupa care ungeti labiile cu Crema de galbenele cu propolis.
Este util sa lasati fetita fara pampers mai des pt. "aerisirea" zonei vulvare. La fiecare baita verificati starea de adeziune a labiilor mici si desprindeti de indata, nu lasati sa se produca coalescenta lor pe o zona intinsa. Asta in cazul in care se produc recidive. Pe masura ce fetita creste dispare aceasta problema.Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: coalescenta labiala

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Coalescenţa labială (labiile mici lipite la fetiţe)
  •