cocoasa la copil | Forumul Medical ROmedic

cocoasa la copil

08-05-2018
paula-
Nu este medic/terapeut
paula-
Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti ce as putea face pentru a corecta pozitia spatelui copilului meu in varsta de 6 ani. Are ceva timp de cand a inceput sa stea cu umerii in fata (cocosata), am incercat cu suport de spate care ii trage umerii in spate, dar nu ii place si nu il tine mult. Deasemenea merge cu picioarele drepte, dar calca pe interior. Am fost la medic acum 1 an si jumatate. am facut sandale ortopedice, insa nu s-a rezolvat nimic cu picioarele. Nu stiu daca sunt legate intre ele aceste probleme, dar vreau sa le rezolv. Multumesc!
1 comentarii
1
08-05-2018, ora 15:47
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna ziua
Desigur ca de corectarea problemelor de postura se ocupa specialitatea de ortopedie in colaborare cu copilul si parintii acestuia.
Incercati sa mai vedeti o alta parere a unui alt specialist ortoped, poate ca exista si alte posibilitati de tratare, decat corsetul care este, intradevar, greu de suportat de micuti.
Inotul, zilnic, ar aduce multe imbunatatiri corective, ca, de altfel, si gimnastica medicala sub supravegherea unui kinetoterapeut.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: