Colagenoza nespecifica. Polimiozita

150 comentarii 1 2 ..... 4 5
0
21-03-2011, ora 09:21
tomy74
Nu este medic/terapeut
tomy74
În momentul de faţă, soţul meu e bine. A mers la dl. doctor Bleşleagă pentru EMG şi acesta l-a diagnostic cu o polineuropatie, recomandîndu-i şi biopsie musculată şi de nerv. A mers la Colentina şi a făcut biopsiile. Am primit rezultatul la biopsia musculară, fiind exclusă polimizota.Aşteptăm rezultatul de la biopsia de nerv, după care, cred că va merge la un neurolog pentru mai multe investigaţii. El se simte foarte bine, fără niciun fel de tratament, i-a nişte supimente de la ganoderma.
Gabriela_2907 voi aţi mers la doctorul Bleşleagă? Nouă chiar mi s-a părut un profesionist! I-a recomandat biopsia dat fiind rezultatul EMG-ului, deşi nu o recomandă, dar pt. clarificarea situaţie.ne-a spus că e bine să o facem.Soţul tău ce mai face?
0
22-03-2011, ora 22:02
gabriela_2907
Nu este medic/terapeut
gabriela_2907
Buna tommy74, ma bucur ca aud vesti bune despre sotul tau si ma mai bucur ca nu are polimiozita. Da am fost si eu la dr. Besleaga dar nu se mai ocupa de aceasta boala si mi-a recomandat doctorul la care sunt acum, sotul meu se simte mai bine CK a mai scazut este 738 si a inceput sa faca gimnastica si masaje iar kinetoterapeutul spune ca o sa se ridice peste circa trei luni, eu astept sa vedem. Ma bucur pentru sotul tau si mai scrie-mi daca nu te deranjeaza si va doresc numai vesti bune.
0
17-05-2011, ora 20:58
tomy74
Nu este medic/terapeut
tomy74
Bună seara Gabriela! Nu ai mai postat nimic. Ce mai facesoţul tău? Noi am mers la neurolog, doctorulTanasescu la de Coletinta care l-a diagnosticat cu polineuropatie mixta cronicasi i-a recomandat Milgamma si un set de analize, spunînd ca nu-i nimic daca Ck va fi mare!!
Ai auzit de acest medic?
0
04-06-2011, ora 21:21
dora1966
Nu este medic/terapeut
dora1966
buna dora am gasit dr care intelege bolnavu sistie sa trateze cu tot dragul meseria de dr pe care o au iar dr senumeste ticu gabrela de la spital colentina este o dr fffffffff buna veo recomand cu placere
0
31-07-2011, ora 17:26
gabriela_2907
Nu este medic/terapeut
gabriela_2907
Buna, tomy 74 nu am mai postat nimic deoarece am ramas inmarmurita ca dupa trei ani am ajuns la sp Militar unde sotul meu a fost din nou investigat si am constatat in urma mai multor analize ca nu are Polimiozita si ca de fapt tratamentul gresit l-a pus intr-un scaun cu rotile. La momentul de fata toate analizele au iesit bune dar mai astept rezultatul la o biopsie musculara care o sa elucideze ce are de fapt si apoi multa recuperare. Sotul tau ce mai face ?Da am auzit de acest doctor dar nu stiu nimic concret eu sunt acum la sp Militar la dr Andrei Catalin un medic cred eu foarte bun deoarece a stiut sa ne asculte despre istoricul boli si din prima mi-a spus ca nu este Polimiozita fapt care mi-a aratat si analizele. Acum astept sa vad rezultatul.Poate mai ai timp sa mai postezi ce mai face sotul tau sau sa vorbim la telefon cum crezi, in rest va doresc numai bine.
0
08-09-2011, ora 12:45
adriana tanase
Nu este medic/terapeut
adriana tanase
am fost diagnosticata cu lupus si poliartrita reumatoida la spitalul cantacuzino-bucuresti, avand in vedere ca factorul reumatoid era in valoarea normala.Apoi am mers la spitalul Sfanta Maria si au spus ca nu am decat lupus-eu acuzand dureri articulare cu inflamatie a genunchiului.Am fost tratata de lupus si tot mi se umfla piciorul.singurul medicament care reduce inflamatia este medrolul, avand in vedere ca proteina c reactiva este mare si vsh-ul la fel de mare, si anticorpi dublu catenari mari.
de la sine putere am luat din farmacia veterinara( nu radeti) la indrumarea unui doctor veterinar, un unguient numit-OSTEOCICATRAT - care a avut un mare efect benefic, intrucat pot merge si a redus inflamatia total, incat pot merge
nu fac reclama la medicament, dar trebuie sa mai recurgem si la alceva, intrucat este sanatatea mea in joc.
daca mai aveti alte indicatii cu privire la tratament naturist sa-mi spune-ti ca am nevoie
0
15-01-2012, ora 15:15
gabriela_2907
Nu este medic/terapeut
gabriela_2907
in neuropatie se ridica si CK?
0
18-01-2012, ora 13:36
tomy74
Nu este medic/terapeut
tomy74
Bună Gabriela! Se pare că da !!! Acest diagnostic i-a fost pus şi soţului meu. Ce mai face soţul tău? E mai bine ? Soţul meu se simte bine, are totuşi ceva dureri de spate... dar le avea şi mai înainte...Nu ştiu dacă are vreo legătură cu polineuropatie.
0
19-01-2012, ora 15:04
gabriela_2907
Nu este medic/terapeut
gabriela_2907
Buna, scuza-ma ca nu te-am sunat dar am pierdut telefonul si am ramas fara agenda. Ma bucur ca sotut tau este bine, eu nu stiu ce sa spun despre al meu, are intradevar alt diagnostic dupa ce a fost tratat de polimiozita 3 ani la biopsia de muschi a iesit neuromiozita iar la EMG miopatie imflamatorie, dar nu stie cauza.Acum vreau sa ajung la spitalul Universitar ca am auzit ca este un prof. dr neurolog specializat in boli fara o cauza sa vad ce imi spune se numeste Bajenaru Ovidiu. Sotul tau tot la dr. Besleaga?
0
19-01-2012, ora 15:19
tomy74
Nu este medic/terapeut
tomy74
Bună ziua, Gabriela! Soţul meu a mers la Beşleagă numai pentru EMG. După biopsie, diagnisticul a fost de posibilă neuropatie.Am mers apoi la Spitalul Colentina, la dr.Tănăsescu, neurolog, care i-a recomandat o serie de analize şi ca tratament Milgamma 3 luni. Asta în luna martie anul trecut, acum ar trebui să mergem la reconsult. Aşa cum ţi-am mai spus, soţul meu ia suplimente de la Ganoderma şi ceva complexe de vitamine (B).
0
19-01-2012, ora 22:10
gabriela_2907
Nu este medic/terapeut
gabriela_2907
Multumesc, pentru raspuns am sa te rog sa imi spui ce analize a mai facut sotul tau si daca ambele biopsii a avut acelas diagnostic?
Eu in momentul de fata nu stiu cauza boli si asta ma nelinisteste.Am citit pe net despre simptomele neurpatiei si cam astea sunt si simptomele care le are sotul meu de asta vreau sa merg la Universitar. Daca vrei mai tinem legatura.Sanatate multa.
0
20-01-2012, ora 16:45
tomy74
Nu este medic/terapeut
tomy74
Polineuropatiile sau neuropatiile (dc e afectat un sg. nerv) pot fi moştenite, pot fi boli imune, pot apare în cazul diabetului,... pot fi fără cauze. aşa ne-a explicat medicul. Dr. Tănăsescu mi s-a părut un doctor excelent, recomandat de o doamnă asitentă chiar din spital, iniţial am dorit să mergem la dr. prof. Ticmeanu, dar negăsind-o am mers la dînsul. Soţul meu nu are niciun fel de probleme de deplasare... dar după efort simte dureri musculare. Noi încercăm şi un regim alimentar fff uşor, soţul meu nu mai consumă lactate de mult timp, ci doar urdă şi iaurt, acesta din cînd în cînd.
Şi mie mi-e teamă puţin dar încercăm şi prin alimentaţie, medicamente nu..,
Soţul meu a făcut o singură biopsie la muschiul de la picior şi mai multe analize, dar pt. că sunt la serviciu nu ţi le pot spune, nu mai ţin minte f bine/ le-a făcut în aprielie), oricum au costat vreo 500-600 lei.
Soţul tău i-a ceva suplimente : B, Mg, Zinc, etc. ?
Acum se deplasează singur? Se simte mai bine ?
0
21-01-2012, ora 17:11
gabriela_2907
Nu este medic/terapeut
gabriela_2907
Nu, nu merge nici macar nu se ridica in sezut nu stiu ce sa mai fac.Unde merg nimeni nu stie.Tratamentul lui consta in cortizon 5mg, gabaran si vitamine ce i-am cumparat eu si multa gimnastica.Nu stiu ce sa spun.
0
22-01-2012, ora 16:00
tomy74
Nu este medic/terapeut
tomy74
Poate ar trebui să mergeţi la dr. Tănăsescu unde am fost şi noi! Este un medic f.f. tânăr, care merge şi în străinătate, se ocupă de orice pacient ore întregi, pleacă după ora 20 din spital (tot ce îţi spun acum mi-a spus doamna care ne-a dus la dânsul şi care îl tratează pe tatăl său la acest medic; tătal acesteia este în vârstă...), şi cu soţul meu a stat de vorbă 1-1, 30 oră, am comunicat şi prin email.Dar trebuie încercat ; mergi şi la Spitalul Universitar... am auzit şi eu de medicii de acolo.
Noi intenţionăm să mergem la dr.Tănăsescu, cred că în martie şi apoi eu aş dori şi la un alt Spital, eventual Universitar să fiu pe deplin liniştită...
Cred că ar trebuie să-i întrebi pe medici de vitamine. eu cred că sunt esenţiale.luate corect !!!
0
14-02-2012, ora 16:42
gabriela_2907
Nu este medic/terapeut
gabriela_2907
Buna, tomy 74 nu am mai postat nimic deoarece sunt in in spital cu sotul meu la Universitar am ajuns ca printr-o minune la Prof. Dr. Bajenaru un medic extraordinar care a inteles ca sotului meu nu ii face bine cortizonul si a decis sa ii faca imunoglobuline 160gr tratament care mi-a spus ca daca il facea de la inceput nu ajungea intr-un scaun cu rotile dar sa nu ma speri ca o sa-si revina, pentru ca nu a avut nici unul din diagnosticile de care a fost tratat ci doar o miozita cu o miopatie inflamatorie. Acum i-am facut niste analize la Synevo si astept rezultatele sa vedem cauza boli.Am uitat sa spun ca la spital am fost repartizata la dr Ene Amalia dumneaiei se ocupa de sotul meu. Ce am vrut sa iti spun este ca astazi s-a internat un baiat care are polineuropatie si face niste analize tot la Synevo ca sa afle doamna dr cauza boli iar de maine incepe imunoglobulinele.Am uitat sa te intreb daca tu sti cauza boli sotului tau ? parerea mea este ca ar trebui sa incerci si la doamna dr. sa vezi ce spune. Pe baiatul asta l-a trimis dr Besleaga. Iti doresc toate cele bune.
0
15-02-2012, ora 09:29
tomy74
Nu este medic/terapeut
tomy74
Mă bucur mult să aud veşti bune! Nu ştim nici noi cauza bolii soţului meu. Acum el se simte bine.Dar... mi-e teamă... Acel băiat cu polineuropatie acuza dureri ? Cînd te mai linişteşti, te rog scrie-mi să te pot suna.
0
15-02-2012, ora 10:00
danaa21
Nu este medic/terapeut
danaa21
Buna

Si eu am avut o suferinta similara cu a voastra si acum o tratez cu antibiotice, polineuropatia mea era de cauza infectioasa acum ma tratez la dr. Rosca din spitalul Pantelimon, poate fi gasita si in MEDAS

MEDAS Professional
Bd. Regina Elisabeta, Nr. 57, Sect. 5, Bucureşti
Call Center: 021.9232

este un medic neuroinfectionist foarte bun.

Cu drag,
Dana
0
15-02-2012, ora 11:44
tomy74
Nu este medic/terapeut
tomy74
Bună ziua Dana! Soţul meu a primit acest diagnostic în urma unei biopsii a nervului perifiric şi a muşchiului de la gamba piciorului. Avea dureri musculare nu f.acute, ca o febră musculară, după ce făcea un efort mai intens. Am mers la dr. Tănăsecu, neurolog la Colentina, care i-a dat numai Milgamma, aşa în martie 2011, de atunci nu a mai fost la medic. Medicul i-a dat mai multe analize, toate bune, cu excepţia creatinkinazei 800-1000 şi a GPT şi GOT uşor mărite. Se simte mult mai bine. Nu prea mai vrea să meargă la medic. Acum inghite nişte vitamine, minerale.. Dar trebuie să-şi mai repete analizeze în primvară şi să mai merge la un alt medic. Noi suntem din Craiova.
Tu cum te-ai simtit ? Aveai creatinkinaza mare ?
0
15-02-2012, ora 11:49
danaa21
Nu este medic/terapeut
danaa21
Buna

Eu ma simt bine, nu am avut creatinkinazei mare, daca se simte bine acum il inteleg ca nu mai vrea la medic, daca doamne fereste mai apar simptome sa aveti in vedere si acest medic. E destul de greu de ajuns la dansa, trebuie programare cam cu 2 saptamani inainte, sau vazut cand e de garda in spitalul Pantelimon. Daca citeste paginile din urma ai sa vezi cum a inceput la mine boala, acum sunt foarte bine fata de acum 2 ani cand scriam pe acest forum.
0
15-02-2012, ora 12:08
tomy74
Nu este medic/terapeut
tomy74
Multumesc pentru răspuns! Voi avea în vedere acest medic, dar mi-aş dori tare, tare mult să nu mai fie nevoie de niciun medic.Trebuie însă să mai facă ceva analize.
1
19-09-2012, ora 09:59
Marrilena
Nu este medic/terapeut
Marrilena
Revin dupa atita timp alaturi de voi, cei care ne impartasim intre noi cu disperare si sperante suferintele noastre.
Din pacate starea mea de sanatate e aceeasi: toate analizele bune, EMG la Besleaga f bun.si totusi eu am o durere cumplita la muschii coapsei si ai gambei. O durere ca de febra musculara, cu contractii si spasme musculare..fara febra.
Ieri m-au consultat iar 2 medici renumiti si...degeaba.nimeni nu stie ce am...
In decursul celor 4 ani de cind au debutat simptomele m-au consultat:
1. dr Besleaga, neurolog, spital Colentina
2.de Balanescu, medicina interna, spital Colentina si Biomedica
3.dr Magda Pirvu, spital Colentina.
4.dr Oprisan, neurolog.Colentina
5.dr Turcan, reumatolog.Policlinica hypocrat
6.dr Hategan, neurolog, Hypocrat
7.doctori de la Institutul Oncologic..
7. doctori de cardiologie, ginecologie, gastroenterologie ( prof Oproiu si prof Diculescu
8. doctori d ela Victor Babes, boli infectioase si tropicale
9. doctori de la Bgadasar, sectia chirurgie.
10. doctori de la Institutul Parhon
11. doctori de la Cantacuzino, sectia de diabet si boli metabolice...
12. doctori de la Matei Bals..

Ce sa mai fac? Toate analizele sint f bune, EMG e bun, indica o irascibilitate a fibrei musculare de cauza sistemica, RMN lombar e bun...electrolitii buni, testele reumatologice, de tiroida..de boli autoimune sint bune...

Durerile musculare la coapse si gambe sint cumplite, sint extrem de dureroase...durerile nu se ameliorizeaza nici cu gimanstica, nici in repaus, nici la antiinflamatoare uzuale..n-am incercat inca medrol sau dezametazona...
0
08-11-2012, ora 23:16
mexic123
Nu este medic/terapeut
mexic123
Salut Marillena,

Si eu am oarecum ceva asemanator.Daca te ajuta cu ceva, citeste post-urile mele si sfaturile primite.Poate fi si la tine o fibromialgie.Si eu am la fel, spasme musculare in tot corpul, dureri de picioare oribile in unele zile, la fel toate analizele si investigatiile posibile si toate rezultatele bune(la mine nici macar fibromialgia nu e confirmata)

http://forum.romedic.ro/arataprod.php?id_sub_cat=183id_cat=30id_prod=53467id_post=337434start=1mess=1
0
13-02-2014, ora 21:01
gabriela_2907
Nu este medic/terapeut
gabriela_2907
tomy74 ce mai face sotul tau?
0
31-03-2014, ora 01:27
micha75
Nu este medic/terapeut
micha75
salut. ma numesc mihaela si am fost diagnosticata cu boala de tesut conjunctiv. la mine a debutat boala acum 1 an cand am avut un atac de cord la pachet cu hemipareza tranzitorie pe dreapta. atunci au inceput si durerile articulare, de muschi si pete la articulatiile degetelor. in februarie anul acesta am avut un alt atac de inima destul de violent si atunci a inceput cosmarul cu ameteli care tin zile intregi, stari de greata zilnice, oboseala excesiva. m-am dus de capul meu la un centru de recoltare a sangelui si am cerut sa analizeze anticorpii, dupa ce 4 medici mi-au spus ca nu am nimic si surpriza, ac antinucleari au iesit pozitivi. am mers la un medic internist/nefrolog f bun care mi-a pus diagnosticul de mai sus, dupa 2 sapt de investigatii profunde. acum iau plaquenil si sper sa-mi treaca starile de rau...
1
14-07-2014, ora 18:09
florian flo
Nu este medic/terapeut
florian flo
"Dr. Markussss" raspunde la solicitarile diversilor bolnavi pe aces forum promovandu-si lucrarile - REGRETABIL!... In plus ne propune un tratament cu antibiotice la polimiozita pe baza unei teorii a originii infectioase ale miozitelor. Conform opiniei domniei sale daca originea acestei boli ar fi una infectioasa tratamentul polimiozitei ar consta in administrarea de antibiotice... chiar daca aceeasi teorie pune in cauza atat infectii virale si parazitologice, factori genetici, vaccinuri etc...LAMENTABIL si BARBAR...pentru ca in plus in ciuda tuturor resurselor disponibile care anunta biopsia ca singura metoda cat de cat sigura de diagnostic a bolii in cauza, domnia sa ne anunta despre contrariu si mai ales ne invita sa lasam boala sa ne darame pentru a avea sansa unui diagnostic precis...Ce se intampla doctore!?
0
31-01-2017, ora 16:43
Mirceagang
Nu este medic/terapeut
Mirceagang
Marinela tai făcut rmn la bazin
0
29-08-2017, ora 07:48
Mirceagang
Nu este medic/terapeut
Mirceagang
Pentru boli de colagen gen miozita, mergeți la reumatolog.nu mai pierdeți vremea cu neurologi. Sau daca puteți la dr Markus Sorin.ii specializat pe boli inflamatorii reumatice. Chiar daca ii internist medic.
0
25-07-2020, ora 10:46
FlorianS
Nu este medic/terapeut
FlorianS
@tommy74, am citit postarea ta : "A mers la dl. doctor Bleşleagă pentru EMG şi acesta l-a diagnostic cu o polineuropatie, recomandîndu-i şi biopsie musculată şi de nerv. A mers la Colentina şi a făcut biopsiile.''

sa inteleg ca dr. Blesleaga recomanda aceste analize pt. polineuropatie ???
0
11-12-2020, ora 13:57
Dental top
Nu este medic/terapeut
Dental top
Buna ziua, știu ca a trecut mult timp dar m ar interesa dacă pana la urma doamna Marilena a găsit un diagnostic pentru suferințele dânsei!Mulțumesc
0
16-02-2022, ora 15:42
Marrilena
Nu este medic/terapeut
Marrilena
Revin si astazi, dupa 14 ani cu aceeasi problema. Dureri musculare ca de febra musculara.Simt picioarele inflamate, mai ales in zona gambelor. Acum 3 saptamini am facut la spitalul Colentina o biopsie musculara. Pt mine a fost ff dureroasa. Astept rezultatul. Intre timp, nu mai pot merge de vreo 4 luni decit prin fata blocului. Ma dor muschii gambei ff rau. Am facut si Boala Crohn.diabet... Sincer, inca sper si ma rog. Poate in urma biopsiei sa gasesc tratamentul potrivit.
Adaugă un comentariu / răspuns
150 comentarii 1 2 ..... 4 5

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.