Colesterol 340, 10; TGP 66, 47;

06-10-2008
vfn
Nu este medic/terapeut
vfn
...Va rog frumos, solicit sprijinul d-stra in ceea ce priveste starea de sanatate a sotului meu (42 ani; inaltime1, 73; greutate 83 Kg ). In urma unei batai puternice de inima vizibil cu ochii.astfel incat muschiul din zona pieptului stang s-a intarit si invinetit, bataie ce a durat circa 1...2 minute.nu mai sunt in stare sa apreciez cat a durat...poate chiar mai mult.cu mentiunea ca era seara la orele 19, serveam cina (singura masa in familie din cursul zilei), atmosfera in familie era normala, chiar placuta. Inainte de acest incident (saptamani in urma), acuza frecvent dureri in partea dreapta (ficatul) dand-o pe seama faptului ca a cam luat in greutate (5-6 Kg.), pulsul fiind de asemeni atat de puternic incat era vizibil pe mana stanga. L-am convins sa faca analizele medicale, rezultatul acestora fiind urmatorul: Colesterol seric:340, 10; Creatinina serica 0, 790; Glicemia 98, 68; HDL Colesterol 58, 91; TGP:66, 47; Trigliceride serice 257, 33. Mai mentionez si cele cu probleme subantelese de noi: MONO# 0, 88; MONO% 11, 8..
.Domnilor specialisti...va rog.ajutati-ma.doamna medic de familie i-a predcis SORTIS 80mg (e atat de grav...?), ESENTIALE FORTE N, TERTENSIF SR, REDUCTAL, LIV.52...urmand a face un examen cardiologic, numai ca programarea este tocmai la anul...am optat pentru un domn doctor cardiolog renumit!
Va multumesc anticipat...astept raspunsul d-stra.
3 comentarii
0
06-10-2008, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Cum am putea noi aprecia online daca e grav sau nu- e dislipidemie si probabil steatoza hepatica secundara, dar nu avem informatii despre cord(EKG, Holter de EKG) ca sa ne putem pronunta. Nu cred ca e rost de stat pana in 2009 pt un consult cardiologic, asa ceva nici nu am mai auzit ca un medic sa programeze pe cineva ptr la anul...cu 3 luni in avans...
0
06-10-2008, ora 00:00
vfn
Nu este medic/terapeut
vfn
Va multumim ptr.interes d-le Dr.Markuss...vom urgenta acel consult cardiologic...revenim cu informatii cat mai curand posibil!
0
06-10-2008, ora 00:00
vfn
Nu este medic/terapeut
vfn
. Am efectuat analiza med.EKG, aceasta se prezinta astfel:"25mm/sec 10mm/mV HDM3 AUTO2 HR 66 "., la ecografia abdominala s-a constatat: " Ficatul-4, 6 cm (nu inteleg f.bine scrisul)structura mai heterogena, ecogenitate multcrescuta prin steatoza, formatiuni localizate-fara, Pancreas-structura cu multiple imag.de calcificari cu umbra distola, arie fixa, Rinichiul Dr.10, 5 cm; Rinichiul St.11, 3 cm;structura normala", ...urmeaza alte investigatii prin internare la sectia cardiologie.suspect de :"Ampsa de mono" - imi cer scuze nu cunosc termenii medicali de aceea scrisul imi pare a fi ilizibil.astept parearea d-stra.cat de grav este? Multumim pentru timpul acordat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Fluctuațiile LDL-colesterolului au fost asociate cu reducerea funcțiilor cognitive
  • Colesterolul din ouă nu crește riscul de demență sau Alzheimer
  • Terapia farmacologică pentru creșterea HDL-colesterolului este necesară?
  • Un „vaccin” împotriva colesterolului ar putea preveni afecțiunile cardiace
  • Ar putea exista o asociere între calciu și colesterol
  • Cristalele de colesterol, un indicator al iminenței infactului miocardic
  •