colon iritabil si tin in continuu tratament dar degeaba nu-mi revin

22-01-2010
mihalache cristi
Nu este medic/terapeut
mihalache cristi
in urma cu 6 luni am fost diagnosticat cu colon iritabil.ulcer duodenal si tin in continu tratament dar degeaba nu-mi revin am luat si antibiotice si de colon si regim dar degeaba am dureri groaznice in dreapta sub coasta si obosesc adeseori cand merg.daca poate cineva sa-mi zica de ce ma doare asa de tare in dreapta si ce trebuie sa mai fac multumesc si astept raspuns
6 comentarii
0
22-01-2010, ora 17:43
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Sa sti ca nu exista medicament chimic care sa vindece pe cineva, mai ales la boli de genul acesta.
Dimpotriva, ele vor accentua si agrava boala, mutand-o la organe si mai importante.
Nu este de mirare ca nu te vindeci, nu esti singura ci aparti majororatatii.

Singura sansa de a te vindeca este sa treci pe remedii naturiste si homeopate (si in plus pe o dieta sanatoasa) si sa consulti si un medic homeopat bun si cu experienta care face homeopatie adevarata (si nu un doctor de familie care foloseste remediile homeopate asa cum exista multi si de la care nu prea ai cum sa te vindeci).
Pe acest forum sunt destui care au trecut prin aceelasi experinte ca si ale tale. Unii s-au trezit de abia cand si-au dat seama ca totul a fost in zadar.
Daca esti desteapta schimbi macazul, daca nu, nu ai decat sa suferi mai departe pana iti pica si tie fisa ca medicamentele chimice prescrise in medicina NUMAI trateaza (inutil) nevindecand nimic.
Cuvantul "vindecare" nici nu se folosete in medicina, iar efectele secundare (=bolile induse in mod automat) ale medicamentelro sunt scrie negru pe alb. Totul depinde de tine deci...
0
24-01-2010, ora 19:15
MARIA BOGDAN
Nu este medic/terapeut
MARIA BOGDAN
in vara am avut dureri in partea stanga, am fost la 5 medici, am facut ecografie la toti, am facut si un ecodopler nu mi s-a descoperit nimic s-a pus totul pe seama unei nevroze intercostale am facut tratament si au disparut durerile, acum au aparut din nou.ma gandesc ca e vorba de alceva ma gandesc la colon.in iunie am facut pasaj cu bariu si mi-a iesit ulcer duodena l , colon iritabil si tranzit intestinal lenes, am facut tratament pt ulcer si nu mai am probleme.Mentionez ca nu beau alcool, nu fumez, nu beau sucuri, incerc sa manac cat mai sanatos :ma ingrijoreaza aceste dureri care persista si merg pana spre spate.Va rog sa-mi spuneti ce investigatii sa mai fac? daca s-a confruntat cineva cu aceste probleme sa-mi spuna ce au facut. Va multumesc!
0
16-02-2010, ora 10:10
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Investigatiile le faceti absolut degeaba daca nu v-ati prins pana acum. In plus fiecare investigatie constituie un pericol mare in sine. Bariul este una dintre cele mai puternice toxine crebrale care odata introdusa in corp nici nu prea mai iese. Afecteaza enorm intregul organism si pt. ce ? Pentru a nu afla nimic dupa ce vi s-a intoxicat corpul.
Eu nu as introduce bariu, iod si toate toxinele medicinii folostite la investigatii in mine nici daca as fi pe patul de moarte.
Medicina clasica nu are cum sa va ajute si mergeti degeaba la ea. Trebuie sa schimbati macazul si sa treceti pe medicina naturista, homeopatie sau acupunctura daca doriti ajutor si vindecare.
0
19-02-2010, ora 16:08
lenya
Nu este medic/terapeut
lenya
Scarface esti foarte categoric in afirmatii.
Cum adica colonul iritabil si ulcerul se muta la alte orgae?
Ok, stiu ca nu trec dar se tin sub control, din cate stiu eu. Cunosti ceva remedii naturiste pentru colon iritabil si ulcer duodenal?

Multumesc.
0
19-02-2010, ora 19:58
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Lenya, fraza de mai sus cu mutatul nu era pt. ulcer neaparat ci in general.
Insa cand ai ulcer si iei medicamente si faci hepatita sau iti distrui pancreasul tot un fel de mutat este.
Ceva de genul "se tin sub control" nu exista. Termenul corect din punct de vedere functional este "suprimarea simptomelor care apar si anestezia durerii cu ajutorul la toxine chimcie care au efecte secundare foarte sigure."
Adica boala nu se vindeca ci avanseaza, in timp ce alte daune de la medicamente apar cu siguranta.
Este cazul la multi si de aici si regula. Cunosc multe remedii cat si metode diferite de vindecare pt. astfeld e probleme.
0
20-02-2010, ora 12:40
lenya
Nu este medic/terapeut
lenya
Mi-ar placea sa dicutam mai multe, bineinteels daca doresti si tu.
-*

Multumesc mult.


(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nucile ar putea îmbunătăți sănătatea colonului
  • Colonoscopia virtuală 3-D ar putea include și analiza prin holograme
  • Sindromul intestinului iritabil a fost asociat cu o diversitate bacteriană mai scăzută în intestine
  • Tratament colon iritabil
  •