colon iritabil- urgent

26-11-2015
mirelagd
Nu este medic/terapeut
mirelagd
Buna ziua. DE aproximativ 2 ani iau medicamente pentru colon iritabil. De aprox 5 luni, starea mea s-a inrautatit : borborisme foarte puternice, dureri abdominale, balonare permanenta. In ultima perioada am fost la 4 medici specialisti - gastroenterologie. nici un tratament nu functioneaza. Am luat tot ce se putea pentru a trata aceasta afectiune. Am facut analize de sange : toate sunt bune si frumoase, fara pic de carenta. Am facut testul ptr intoleranta la gluten, a iesit negativ. Am facut endoscopie - a iesit buna, la examenul coproparazitologic de asemenea nu a iesit nimic. Mi se spune ca e un simplu colon iritabil si probabil stresul imi acceny=tueaza starile. Sunt la facultate si este imposibil sa nu ma stresez. Va rog sa imi recomandati un tratament naturist pentru a scapa de acest colon iritabil (ptr borborismele acestea) si pentru stres. Va multumesc !
4 comentarii
0
26-11-2015, ora 14:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
1-2 pahare de lapte de capra pe zi. Luati firmele la rand. Ar trebui sa aiba efect de la pimul litru. Creste sistemul imunitar. Eu am rezolvat imeidat aceasta problema cu laptele Puleva din Spania. Nu stiu insa daca laptele romanesc contine acelasi lucru.
1
26-11-2015, ora 15:29
mirelagd
Nu este medic/terapeut
mirelagd
Am renuntat un timp la lactate fiindca am crezut ca asta e problema. Ce- i drept acum cateva zile am incercat sa mananc lapte cu cereale. Dupa masa, intestinele mele au luat- o razna.
0
26-11-2015, ora 16:05
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E vorba de laptele de capra, nu de orice fel de lapte. Contine ceva care creste sistemul imunitar si face organismul sa lupte singur.
Nu va pot oferi informatia decat ca din prima zi din care am baut acel lapte de capra, am scapat de colonul iritabil. Nu a fost o coincidenta ca dupa un an mi-a aparut din nou, am fost in Spania, am baut iar acest lapte, asa a fost conjunctura si mi-a trecut complet.
0
15-11-2017, ora 22:42
Vasi-lica
Nu este medic/terapeut
Vasi-lica
A trecut ceva vreme Cum va simțiți acum? Eu sunt intoleranta la lactate, inclusiv brinzeturile de capră, imediat la toaleta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.