colpita?raspuns va rog

27-11-2009
Gabitza16
Nu este medic/terapeut
Gabitza16
Buna acum o luna si 3 sapt miam inceput viata sexuala.tre sa spun ca timp de o sapt tot am avut parte de asta...iar dupa o sapt si 2 zile mia venit ciclul.mai exact pe 20 luna trecuta...si ma tinut aproape 5 zile.iar luna aceasta suntem in 27 si nu mia venit de ce oare?in plus am o secretie vaginala urat mirositoare.in rest nu ma dor sani nimic nu am.va rog sami raspundeti si mie.
aaa si de obicei menstruatia ma tine 5 zile si daca e sa fie colpita iti intarzie ciclul?e adevarat am si niste mancarimi violente.
1 comentarii
0
28-11-2009, ora 18:25
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dupa data de 20 octombrie ai mai avut relatii sexuale neprotejate ? Un test de sarcina ti-ai facut? Ai o infectie genitala care ar putea sa-ti intarzie putin ciclul, numai ca intarzie cam mult. Neaparat luni sa mergi ori la MF ori la ginecolog pentru consultatie si tratament.Pana luni ia-ti de la farmacie solutie pentru spalaturi vaginale si o crema Nidoflor, te ungi de doua ori pe zi ; chiar daca-ti va trece un pic, tot trebuie sa mergi la medic, mai ai nevoie si de alte medicamente. Utilizeaza prezervativ, obisnuieste-te cu el caci te va scuti de multe neplaceri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici