complicatii dupa operatia de varice

11-03-2012
oanaema
Nu este medic/terapeut
oanaema
Mama mea s-a operat la inceputul lui ianuarie de varice la piciorul stang(stripping). La doua saptamani dupa operatie piciorul s-a umflat foarte tare si a facut accident ischemic tranzitor. Dupa 3 saptamani de spitalizare piciorul se umfla inca si muschiul unde a fost taita este foarte tare(ca piatra). Este normal asa tinand cont ca au trecut doua luni de la operatie?
4 comentarii
0
11-03-2012, ora 20:40
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dupa operatia de varice nu a venit acasa cu tratament ? Ce a luat ? Trebuia sa stea cuminte dupa operatie, cu piciorul ridicat si sa poarte fasa elastica ; nu are voie sa stea mult in picioare, sa faca efort, .Si, deasemeni, dupa AVCIT ce tratament are ?
0
11-03-2012, ora 20:44
oanaema
Nu este medic/terapeut
oanaema
Dupa operatie a stat 10 zile in spital cu piciorul in sus si i-au facut antibiotice. Acum ia trombostop, plavex, vessel due, novogast si are si unguent antiflebitic.
0
11-03-2012, ora 21:34
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Dupa operatia de varice era important sa urmeze la domiciliu un tratament pe gura si sa aiba un gel de uns si fasa elastica ; si deasemeni sa stea linistita, mai mult in pozitie culcata si cu piciorul ridicat. Sa urmeze corect tratamentul de acum si sa reia mersul si efortul fizic gradat, cate putin. Trebuie rabdare si piciorul se va dezumfla.
0
08-11-2017, ora 16:25
M.n
Nu este medic/terapeut
M.n
Am facut operatie la piciorul drept in anglia.mi sa spus sa dau bandajele jos dupa o saptamana, si dupa ce le-am dat jos eu tot mai am varice aproape la fel.de ce?este normal, ar trebuie sa mai treaca timp ca sa ma findec ?e posibil sa imi treaca sau raman cu ele?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: