Concepere bebe

10-06-2014
andeibi
Nu este medic/terapeut
andeibi
Buna ziua. Dorim sa facem un bebe si a doua zi dupa contactul sexual s-a intamplat aceelasi lucru. Daca spermatozoidul fecundeaza la primul contact, exista posibilitatea sa o faca si la cel de-al doilea contact sexual?
5 comentarii
0
10-06-2014, ora 13:32
Dr. Laurentiu Craciunas
Obstetrica-ginecologie, Manchester, UK
Dr. Laurentiu Craciunas
Buna andeibi,

Intrebarea ta este usor neclara. Daca un ovul este fecundat de un spermatozoid se produc niste modificari care nu permit fecundarea lui de inca un spermatozoit (ar fi un organism incompatibil cu viata).
0
10-06-2014, ora 23:55
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Cauta pe net eu am vazut pe discovery o emisiune unde se arata exact cum incepe lupta pt fecundare si acolo se arata ca unui spermatozoid din cateva milioane, ii ia cam cinci zile daca imi amintesc bine pana sa reuseasca, pt ca multi mor pe drum, si ramane doar cel mai viabil, si atunci cand ovulul se pregateste sa iasa spermatozoidul se odihneste 24 de ore, si cand organismul femeii considera ca este pregatit se fecundeaza ovulul, dupa care ovulul fecundat si organismul creeaza o membrana care nu mai poate fi penetrata de nici un spermatozoid.
0
30-06-2014, ora 11:42
yeah123
Nu este medic/terapeut
yeah123
Bravo marton, imi place de tine ca esti informat. E adevarat, odata ce spermatozoidul a trecut de acea "portita" aceasta se inchide si toti spermatozoizii care nu mor pe drum si ajung pana la acea portita mor acolo fara drept de apel. Deci odata ce spermatozoidul a depasit portita sotul tau poate ejacula in tine de 100 de ori ca degeaba, portile sunt deja inchise.
0
30-06-2014, ora 23:16
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
andeibi stai linistita sau linistit, ca acel ovul fecundat in prima faza se divide in doi ( gemeni ) si inca nu se stie din ce cauza unul il absoarbe pe celalalt iar cand nu se intampla asta se nasc gemeni, dar mai exista si alte cazuri cu copii cu copii in burta imi scapa termenul acum( sunt foarte putine cazurile) asa ca asteapta si tu vre-o trei patru luni si veti vedea la ecograf cu cati copii va fericit...
succes
0
01-08-2014, ora 11:38
andeibi
Nu este medic/terapeut
andeibi
Multumesc! pupici
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •