condiloame HPV

04-06-2017
DANUDANUT
Nu este medic/terapeut
DANUDANUT
Buna ziua! Doresc sa ma ajutati si sa aflu si eu niste raspunsuri daca se poate. In urma unei consultatii la dermato venerolog mi s a pus diagnosticul de hpv, imi aparuse 2 3 la paza penisului si unul te testiculul drept nici nu stiu cum sa le zic, niste bube mici la culoarea pileii si putin in relief. Initial am crezut ca sunt de la aparatul de ras sau vreun tip de foliculita deoarece in acea zona sunte prezente si fire de par. Intrebarea mea este si anume inainte de a primi acest diagnostic am avut un contact sexual protejat cu o tipa care nu durat decat 15 minute, CAT DE MARE ESTE RISCUL CA SA FI CONTACTAT SI EA VIRUSUL?
3 comentarii
0
27-05-2018, ora 03:20
Florinblnd
Nu este medic/terapeut
Florinblnd
De un an repet intruna tratamentul si nu apuca sa mi se vindece rana de la terapie, ca apar din nou condiloane si iar le arde si tot timpul sunt cu rani care astept sa se vindece in speranta ca nu mai apar din nou.Dar simcer si speranta care moare ultima am inceput sa o pierd.ma bat ganduri negre si nu mai pot dormi linistit.
Am urmat toate tratamentele posibile si foarte costisitoare si mi-am pierdut ori ce speranta.
Pentru asa ceva nu exista tratament sa scap, doar sa pompez bani in industria farmaceutica pe Aldara, Veregen, Isoprinosine si bani la clinici pe crio, electro si laser care mau costat o avere si fara nici un rezultat, doar mam ales cu rani dureroase adanci care se vindeca foarte greu.
Nu inteleg sumtem in anul 2018 unde stiinta a ajuns foarte departe si totusi nu sunt in stare sa descopere un antidot ptr condiloame.Sunt foarte dezamagit si inecat in tristete.Imi pare enorm de rau ca ii dezamatesc pe toti care sufera de condiloame genitale si care dau bani grei pe tratamente in speranta vindecarii.
1
27-05-2018, ora 15:43
DANUDANUTB
Nu este medic/terapeut
DANUDANUTB
Cam asta i, trec si eu prin ce ai trecut si treci. Nu mai am nici o tragere sa continui tratamentele, as vrea sa mai incerc unul chirurgical dar nu am nici cea mai mica tragere fiind constient ca poate nu o sa dea roade. Pentru fiecare boala, virus chiar si cancer eu sunt sigur ca este leac doar ca industria farmaceutica (unul dintre cei mai mari pivoti ai monenaturului mondial alege sa taie in carne ca ei nu se mai satura de bani. Toti medicii iti prescriu condilyne cu isoprinosine(acesta din ce am citit avand in timp lung consecinte uratele). Condilyne ul iti arde pielea ca dracu si iti face niste rani urate da un cacat de vegetatie veneriana de 5 mm nici ca nu o elimina ba din contra iti mai apare una pe langa sau se mareste. Am ajuns sa cream inteligenta artificiala si din ce mai arunc cate un ochi pe internet aceasta este in progrese bune dar nu suntem in stare sa gasim un leac pentru 2 bube. Nu stiu in alte tari cum este dar in romania 90 la suta din sistemul medical este manipulat, nu-si dau interesul, sunt momiti cu bani ca sa promoveze toate pastilele si medicamentele care practic nu te ajuta cu nimic. Educatia sexuala nu exista in scoli iar daca exista aceasta se rezuma la cum se pune corect prezervativul si cam atat, nu se mentioneaza nicaieri ca sunt virusi si bacterii care se pot lua prin atingere sau frecare precum hpv ul. Toti specialistii o dau ca virusurile, bolile sunt ceva natural de parca atunci cand ploua ploua cu virusi si boli, trecand peste faptul ca ele au fostin laborator si "scapate" pe ici pe acolo. Nici acum nu pot sa mi dau seama ce minti diabolice pot face chestia asta pentru bani si putere. As mai avea multe de zis dar ma intind prea mult si nu vreau sa par ca o dau in tragic.

Florin daca mai este pe aici, zi mi te rog totusi informativ cat costa interventiile chirurgicale in scopul eliminarii vegetatiilor veneriene (lasere, crio si ce mai este pe acolo.)

Merci si fii puternic, numai asa cred ca se poate invinge acest virus.
0
15-07-2018, ora 17:59
Andripopa
Nu este medic/terapeut
Andripopa
Salut...sper ca experienta mea sa va ajute
De aproape un an si eu ma lupt cu aceasta problema, sunt optimist si cred ca sunt pe cale sa inving. Haideti sa va descriu:
Am petrecut prima vacanta cu o femeie(pe care o iubesc nebuneste si sunt impreuna cu ea si acum), la 2 saptamani dupa vacanta mi-au aparut cam 10-12 negi in jurul bazei penisului, si tot cam atatia pe preput.Am mers la dermato si am beneficiat de electrocauterizare...au reaparut negii dupa nici o saptamana.Am urmat si cauterizare laser dupa...aceleasi rezultate.Dupa bani multi cheltuiti pe interventie si creme si isoprinosine(la recomandarea medicului) am trecut la logica si anume : nimic nu e indestructibil
Avand deplasari regulate in afara, am cumparat din germania o solutie pt ars negi pe nume clabine plus, functioneaza pe moment foarte ok, doar ca nu distruge radacina adanc infipta a virusului.Pentru asta am recurs la apa oxigenata 35%(dupa 2 zile de la aplicarea solutiei pt ars, direct pe rani). Nu am cuvinte sa descriu ce dureri provoaca si ce stare de spirit am avut acele zile cat am dat cu apa oxigenata pe rani.
Va spun din proprie experienta ca a meritat tot, 4 luni de cand nu au mai aparut negi, nici pe preput nici la baza penisului.Patania mea e foarte dureroasa, nu dau sfaturi pro sau contra, ci doar expun exemplul meu.Fiecare face cum crede ca e mai bine pentru el
Multa sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce diferenţiază infecţiile HPV care dispar de cele care preced cancerul?
  • Vaccinul HPV a redus riscul de infectare cu 90% în ultimii 10 ani
  • Cum să ne protejăm mai mult copiii - vaccinarea antiHPV
  • Vaccinul antiHPV e recomandat și la băieți
  • Vaccinul HPV crește șansele de concepție la femeile ce au avut în trecut boli cu transmitere sexuală
  • Sexul a devenit mai sigur pentru toată lumea, datorită unui program de vaccinare
  • Australia ar putea deveni prima țară care a eradicat cancerul cervical
  •