Condilomatoza

09-02-2010
bluedeea
Nu este medic/terapeut
bluedeea
Buna ziua!
In urma cu o luna am fost diagnosticata cu condilomatoza. Condiloamenele au fost cauterizate, dar dupa 5 zile mi-au aparut altele. Am fost din nou la control si mi-a recomandat condyline... Aceasta este a doua saptamana de tratament si aproape mi s-au vindecat. Saptamana viitoare voi merge din nou la control sa vad daca este totul in regula.
Am insa niste nelamuriri legate de aceasta boala si sper ca ma puteti ajuta :
1. Boala este cauzata de HPV. Mie nu mi-a fost recomandat nici un test de depistare a virusului. Ar trebui sa merg la alt doctor ?
2. Este adevarat ca virusul dispare din organism intr-o perioada de timp pana la 2 ani ?
2. O sa transmit urmatorilor mei parteneri sexuali acest virus si daca folosim prezervativul?
Multumesc anticipat
3 comentarii
0
09-02-2010, ora 15:19
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Aceasta boala nu se vindeca nici cu cauterizare si nici cu medicamente chimice. Singura modalitate care
exista este homeopatia. Cu medicamentel condiloamele se suprima numai. Incercati un tratament homeopat dupa ce /daca va reapar.
0
09-02-2010, ora 19:23
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Se recomandă testarea HPV, pentru a vedea ce tulpină este implicată, nu v-a trimis doctorul la test, pentru că este destul de scump, aproape 400 de lei- dacă nu mă înşel, în Bucureşti cea mai bună clinică în astfel de probleme este clinica Micomi- deci nu la orice cabinet se poate.
Este posibil să dispară din corp virusul dacă aveţi grijă de imunitate, - în acest fel cresc şansele de a elimina virusul, de a nu mai apărea alte condiloame.
dacă foloseşti prezervativul nu vei transmite viitorilor parteneri virusul, dar nu se ştie când dispare şi dacă dispare din corp, de aceea trebuie să te întăreşti şi să repeţi testarea în 2 ani
0
18-03-2011, ora 16:51
Alynaaa
Nu este medic/terapeut
Alynaaa
Buna Ziua.am avut si eu aceste candiloame acum 9 luni de zile si le'am tratat prin tratament si cauterizare.credeti ca mi'ar putea aparea?de atunci nu am mai avut contact sexual?as putea transmite boala mai departe?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.