Consider ca am probleme grave!Heelp

17-06-2017
iustinp
Nu este medic/terapeut
iustinp
Mereu ma simt obosit(la modul:imi vine sa cad pe jos), si nu fac nimic special.De curand mi-am dat seama ca sunt stresat, simt ca inima bate tare si nu pot sa dorm ziua.Nu am chef de absolut nimic, cand vorbesc cu cineva, abia pot sa fiu atent la ceea ce spune, asta cu foarte mari incercari.Gasesc foarte greu subiecte de discutie in care sa ma simt implicat.Am uitat o gramada de chestii pe care le-am facut in trecut, uit foarte repede tot ce se intampla(in trecut nu eram asa, tineam minte si ce discutam cu o persoana acum jumatate de an).Nu ma pot concentra absolut deloc, nu pot sa invat nimic, am o atitudine defensiva(am remarcat recent).Imi e super greu sa ma exteriorizez si a inceput sa mi se para aiurea sa vorbesc despre chestiile care ma deranjeaza.
Ma poate ajuta cineva..?Multumesc anticipat!
3 comentarii
1
18-06-2017, ora 08:59
Psiholog Iosif Szenasi
Psihologie
Psiholog Iosif Szenasi
Buna, Iustin.

Ai fost la medic? Poate nu ar fi rau sa iti faci o baterie clasica de analize ca sa vezi cum stai. De asemenea, iti recomand sa vezi si un psihoterapeut. Din moment ce ne-ai scris, am incredere ca vei gasi energia sa faci aceste controale care te pot ajuta sa lamuresti situatia si sa te pui din nou pe picioare.

Iti doresc multa sanatate!

Iosif
2
18-06-2017, ora 09:22
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Bună dimineața!
Din câte relatezi pot fi simptomele unei depresii, dar pentru un diagnostic corect e bine să mergi la medic care-ți va spune ce investigații să faci. Dacă se va constata că nu-s probleme medicale, mergi la un psiholog clinician cu experiență care-ți va face evaluare psihologică și-n funcție de rezultat vei continua cu psihoterapie, sau psihoterapie + medicație.
Orice problemă ar fi, odată depistată există și rezolvare.
1
18-06-2017, ora 11:58
iustinp
Nu este medic/terapeut
iustinp
Multumesc mult pt. ajutorul acordat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul