Constipatie cu fecale cu sange.

17-12-2011
florinm58
Nu este medic/terapeut
florinm58
De circa 2 luni si ceva am redus alcoolul definitiv si painea din alimentatie, beau foarte multa apa plata cu lamaie sau simpla, asta ptr. a slabii si am inceput, acum vreo 3 saptamani am luat Colon Help partea ptr. slabit dimineata si seara linguritele de Colon Help +iaurt 200 gr.dupa cateva zile chiar am eliminat in scaun niste puncte de culoare galbuie, pe urma pe tot parcursul tratamentului cu Colon Help scaunul a fost normal chiar consistent, iar hrana zilnica este destul de variata, mancare de telina, de fasole verde sau galbena, carne de pui, peste ciorba la fiecare masa, fructe +nelipsita apa plata circa 2l zi, de vreo 3 zile a inceput mai ales seara sa-mi bolboroseasca stomacul si sa am senzatia de a iesi afara, dar in afara de niste gaze putine fecale moi in care am observat deabia la sfarsit pe hartia higenica urme de sange mai inchis la culoare, iar culoarea fecalelor si mai inchisa la culoare, iar asta se repeta in fiecare zi cand vreau sa ies dimineata la toaleta cu exceptia unei zile cand parca am iesit mai aproape de normal dar tot pe hartie aceleasi urme de sange, sunt hipertensiv si in urma unui control cardiologic de o saptamana iau inca 50 mg. de Lorista si dimineata si seara inainte luam 50mg.Lorista dimineata si seara +47, 5mg, Metoprolol succinat, +un Tenox de 5mg. sa fie si asta o cauza, va rog spuneti-mi catre ce fel de medic sa cer trimitere ca sa fac niste investigatii si daca e nevoie, ptr. ca ma cam sperie ce s-a intamplat, am varsta de 53 ani, va multumesc anticipat.
4 comentarii
0
17-12-2011, ora 15:08
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Mergi in primul rand la cardiolog, ar fi bine sa te vada la urgenta ca sa ti se verifice si medicatia actuala.
Sa spui ca ai luat acele suplimente.
Eu pot sa iti spun din experienta ca ceaiul de chimen creste tensiunea (chiar dupa o cana) si painea integrala la fel, iar in suplimente ai chimen si tarate si multe altele.
Nu mai lua. Daca sangele este spre negru, poate veni chiar de la stomac.
Mergi la un dr gastroenterolog, el se ocupa de intestine si sa ii spui ce ai luat si cat timp, deasemenea sa ii arati si medicatia pentru hipertensiune.
De aceea spuneam sa mergi intai la cardiolog, ca sa stii sigur daca trebuie sa schimbi ceva la aceasta medicatie si apoi mergi la gastro. Poti merge in aceeasi zi.
Mananci peste mult? Poate ai luat paraziti. Pestii pot fi infestati cu tenie (si nu numai), pot contine si metale grele.
Nu mai face nici o cura si vezi ca poate trebuie sa faci o coprocultura, un examen coproparazitologic.
0
17-12-2011, ora 19:42
florinm58
Nu este medic/terapeut
florinm58
Nu manac peste chiar f.mult am vrut sa spun ca nu-mi lipseste din alimentatie, dar nu inteleg ce vreti sa spuneti cu ceaiul de chimen si painea integrala, eu paine nu consum deloc nici macar dulciuri decat cele fara zahar de la raionul ptr. diabetici iar ceai de chimen nu am baut niciodata pana acum astazi am baut un ceai luat de la farmacie care mi-a fost recomandat ca fiind mai bun decat crusinul si mai pe seara si-a facut efectul am iesit afara cu fecale moi de culoare deschisa dar fara nici un pic de sange iar mai tarziu o sa iau Favilax [cu el se ajuta tatal meu ptr. constipatie cand si cand si e excelent] cu care sper sa se regleze problema, oricum va multumesc ptr. atentia acordata.
0
17-12-2011, ora 20:38
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Ce iei tu de doua ori pe zi, contine chimen.
Daca tot iei ce iti recomanda cineva fara sa cunoasca toate problemele tale, vei repara intr-un loc si vei strica in altul!
Mergi la gastroenterolog.
0
18-12-2011, ora 11:19
florinm58
Nu este medic/terapeut
florinm58
Da se pare ca s-a descoperit greseala medicul cardiolog a urcat unul dintre medicamente Lorista de la 50mg+50mg adica dimineata si seara la 100mg+100mg ceea ce nu este recomandat scrie si in prospectul lui ca se incepe cu o pastila de 50mg si daca pacientul nu raspunde favorabil se creste la 100mg pe zi si atat nu mai mult ca produce..constipatie si diaree, sa va spun drept eu stau sub control cu tensiunea bine mai mult m-am dus sa pun si eu un holter ptr. 24 h sau 48 h si medicul neavandu-l disponibil mi-a crescut doza la medicament si urmeaza sa revin ptr. holter dupa 2 saptamani, asa invata omul lovindu-se de probleme noroc ca mai sunt si alti medici care-si cunosc meseria f. bine.Ca sa fac o paranteza cu ani in urma am mers la un control la d-ul dr. Apetrei si la un moment dat imi recomanda ca sa rup pe jumatate medicamentul care-l luam atunci mi se pare ca Plendil, si ii spun d-le dr. dar nu se poate rupe ca este dintre acelea filmate si se farama iar dansul imi spune a da? deci nu stia si era un medicament f. folosit la vremea aceea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sânge în scaun
  • Constipația
  • Noi abordări terapeutice în colonul iritabil și constipația cronică idiopatică
  • Ar putea exista o legătură între constipație și infecțiile herpetice?
  • Constipaţia cronică creşte riscul de cancer de colon?
  • O proteină recent descoperită în intestin ar putea juca un rol cheie în constipație
  • Tratament și remedii constipație
  •