constipatie la copil de 4 ani

28-07-2009
gabyandreas
Nu este medic/terapeut
gabyandreas
am un baietel de 4 ani.inca de mic copil a avut o predispozitie spre constipatie.avea scaun o data la 3-4 zile.cu timpul, insa scaunul lui s-a reglat, facea fara probleme sau dureri la evacuare.acum insa de 3 saptamani problema a revenit.ultimul scaun l-a avut vineri seara, iar azi este marti.aseara s-a plins ca il doare burtica.si azi dimineata la fel.acum trei saptamani a inceput trataamentul cu laxofort pediatric insa fara rezultat, iar de sapt trecuta la recomandarea medicului am inceput trartamnetul c u debridat 3x 1 lingurita pe zi si lactulose sirop 2 x 1 lingurita pe zi.insa tot asa e.nu simte nevoia de a avea scaun desi mananca f bine.are o dieta echilibrata cu lichide si supe zilnic., fara orez sau branzeturi.fructe mananca f mult.de cand s-a instalat constipatia asta am observat ca scaunul lui nu este tare este doar f pastos, abia il pot sterge la fund.nu-mi dau seama dc este asa.si dupa ce trag apa, ramane lipit de vasul de toaleta.copilul este vioi, energic nu acuza alte simptome..doar ca este constipat si nici cand are scaun nu acuza ca l-ar durea.va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai rapid.deja nu m ai stiu ce sa fac.daca era o malformatie a colonului nu trebuia sa se manifeste de la nastere?ar putea fi vb de o dilatare a colonului?ce ar putea avea si care ar fi tratamentul?au trecut deja 4 zile...nu stiu ce sa fac ca sa aiba scaun.va mujltumesc
2 comentarii
0
28-07-2009, ora 12:03
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Doamna daca vreti vindecarea copilului consultati un medic homeopat cu experienta.
Cu astfel de medicamante ca debridat ii distrugeti si mai rau digestia ci nu e de mirare de scaunul pe care il are acum. Chiar si orice incercare cu remedii naturiste la intamplare ar fi de 1000 de ori mai buna decat astfel de "tratamente" care i le-ati dat pana acum.

http://www.medicinenet.com/trimebutine-oral_tablet/article.htm

SIDE EFFECTS: Dry mouth, foul taste, nausea, diarrhea, constipation, drowsiness, dizziness, fatigue or headache may occur. If any of these effects continue or become bothersome, inform your doctor.

Pe gartia insotitoare a debrutilului scrie DIAREE si CONSTIPATIE pe langa alte boli.
Cum poate oare un medicament care face constipatie si diaree sa vindece consipatie ???
Doar prin inducerea unei diarii pe care o aveti ca dovada palpabila, chiar daca nu este asa de moale !

Atata vreme cat nu intelegeti ca un medicament chimic nu poate vindeca, nu cititi nici macar hartia insotitoare pe care scrie clar si aveti increder oarba in doctori nu veti putea ajuta copilului.
0
28-07-2009, ora 14:11
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Pana gasiti o rezolvare a problemei copilului, puteti sa ii puneti un supozitor cu glicerina!Dar cautati cauza constiparii, pt ca nu este indicat sa se foloseasca supozitorul de fiecare data!!
Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici