Consum cocaina de 3 ani... vreau sa traiesc atat!

29-07-2012
Ana Maria26
Nu este medic/terapeut
Ana Maria26
Vreau sa traiesc atit!! am inceput sa consum cocaina de 3 ani de zile numai am prieteni doar citiva care nu i pot numi prieteni...nu vreau sa mai i au asa ceva dar tot timpul se intimpla efectiv ma lupt cu mine, nu am costinta impacata, ma gindesc la parintii mei, am devenit depresiva simt ca pshic am obosit si nu stiu cit mai pot rezista asa. Am fost si la medic dar degeaba numai stiu ce sa fac!
5 comentarii
0
30-07-2012, ora 14:02
louferygo
Nu este medic/terapeut
louferygo
Trebuie sa ai multa ambitie. Gandeste-te cum era viata ta inainte de a consuma, gandeste-te la viitorul tau, la sanatate. Merita prafurile astea viata ta? Ia decizia o data pt todeauna si cauta ajutor profesional sau cere ajutor familiei. De una singura nu vei reusi..insa cu putin sprijin e mai usor. Dumnezeu sa te ajute!
0
31-07-2012, ora 15:24
redemption
Nu este medic/terapeut
redemption
Iti recomand sa consulti un medic specialist in dependente si sa lupti cu tine insuti sa scapi de dependenta.
Nu te impotrivi medicatiei, pe termen scurt nu fac decat sa te ajute sa scapi de perioada de sevraj, depresie, anxietate.
In acelasi timp ai putea incerca si terapia, de asemenea cu un specialist in dependente, te va ajuta foarte mult sa identifici factorii care te imping la consum, la modul tau actual de viata.
Si... stii vorba aia, ce nu te ucide te face mai puternic; nu inceta sa lupti, sa depasesti acest moment, vei avea numai de castigat.

Mult succes!
0
03-08-2012, ora 15:27
Cabron
Nu este medic/terapeut
Cabron
Mergi la un centru pentru toxicomani! Cei de acolo te vor ajuta si iti vor fi aproape. Stiu k nu iti surade ideea si mai ales nu te vezi salvata d cineva strain kr nu poate nicicum intelege prin c treci dar te pot ajuta mai mult dkt iti inkipui!!!

Oamenii aia kiar situ despre ce e vorba si t pot ajuta si incet incet veti descoperi impreuna problema consumului tau si cum sa-i faci fata si cum s-o rezolvi. Consumul va fi si el depasit impreuna cu toate raurile insa trebuie sa ceri ajutorul la un centru specializat. Nici eu nu credeam k e posibil sa ma ajute cineva insa SE POATE! Eu d 2 ani sunt intr-un astfel d program la un centru CAIA si m-am redresat mult. Mai am ceva de parcurs pana sa scap d marfa si d tot raul ce-l aduce insa sunt p calea cea buna. In paralel cere ajutprul Domnului si spovedeste-te la preotul tau duhovnic. Spune-i despre toate si despre neputinta si disperarea ta. O SA TE AJUTE si el si DUMNEZEU!

Succes si tine-ne la curent. Intreaba detalii dak ai nevoie.
0
30-03-2013, ora 09:58
botadrian
Nu este medic/terapeut
botadrian
Buna ana maria, is exact aceasi situatie k tine, eu am un an si 2 luni si consum 1 pe luna, vreau sa scap de asta, tu ai
reusit?cum?ma ajuta careva?nepotu.ro10 e id de mes daka aveti vreun sfat
1
05-04-2013, ora 04:50
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Felicitări pentru decizie, lucrurile se pot schimba, deja aţi făcut primul pas, când aţi conştientizat riscurile. Nimic nu se întâmplă cât timp nu permitem să se întâmple, dar în situaţii de genul acesta totul PARE a fi extrem de greu sau chiar imposibil, dar nu înseamnă că va fi chiar aşa.
Dacă sunteţi cu adevărat hotărâţi, vă ofer oricâd sprijinul meu. Sunaţi-mă iar dacă voi constata că există motivaţie, atunci vă voi ajuta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.