consuma droguri de mai mult de 10 ani, relatia noastra a inceput acum 7 luni...

02-05-2007
ana2007
Nu este medic/terapeut
ana2007
Buna ziua.Ma numesc Ana, am 21 ani si sunt studenta...Problema mea este una de natura sufleteasca si in acelasi timp...fizica.Am sa va spun ca am o relatie cu un baiat, coleg cu mine.Relatia noastra este una cu probleme, pentru ca din punctul lui de vedere suntem si nu suntem impreuna.Are o problema f grava, consuma droguri de mai mult de 10 ani.Relatia noastra a inceput acum 7 luni, si am stab sa avem o relatie sexuala, desi eu il iubesc f mult, neasteptand ceva in schimb.Ideea e ca am avut relatii fizice pana acum 2 saptamani, cand mi-a spus ca nu mai vrea, desi stam mereu impreuna, dormim impreuna, stau zi de zi cu el, am fost in vacanta impreuna.DAR ACUM NU MAI VREA.SPUNE CA NU E BINE...Nu stiu ce a ajuns sa simta ptr mine...nu stiu ce sa fac, de ce se comporta asa, credeti ca ar putea fi de vina si problemele legate de drog?I-au afectat mintea, si gandirea?e tulburat, e ceva de moment???AJUTATI-MA.IL IUBESC, SI NE-AM APROPIAT F MULT, DAR SIMT CA INNEBUNESC, STAU CU EL TOT TIMPUL, SUNT FEMEIE, am nevoi si simt ca o sa explodez.VA MULTUMESC MULT.ANA
5 comentarii
0
03-05-2007, ora 00:00
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Buna Ana,

inainte de a ajunge la problemele sufletesti... nu mai vrea pentru ca nu mai vrea, sau are si probleme de erectie ? Te poti convinge ?

Daca nu vrea, dar el este fiziologic normal - inseamna ca inainte de cele 2 saptamani cineva/ceva i-a schimbat parerile...o carte, un film, o experienta, o persoana.
Intreaba-l CE ANUME face ca sa 'nu mai fie bine', ca sa ai o imagine mai precisa.

Succes,
Andrei
0
03-05-2007, ora 00:00
sledge
Nu este medic/terapeut
sledge
poate suna ciudat dar eu cred ca a inceput sa tina la tine. oricum cred ca, avand in vedere ca e consumator de droguri, nu e prea potrivit pt tine, mai ales ca ai doar 21 de ani. ai grija ce faci! ai grija de tine si nu mai suferi pt el. incearca sa te detasezi usor usor daca nu poti dintr-o data. fii atenta la defecte si nu mai incerca sa faci pe salvatorul cu el ca daca n-ai reusit 7 luni, nu cred ca reusesti. si nu te invinovati! cu consumatorii de droguri este extrem de greu! succes!
0
20-05-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
Poate se injecteaza cu heroina si-i e frica sa nu fi luat H.I.V si sa nu te contamineze si pe tine!Daca era impotent nu-ti spunea ca nu e bine ci ca nu vrea sau alta scuza!Oricum daca afli ca ia heroina paraseste-l ca e singurul drog de care devii dependent pe viata(specialistii spun asta si nu eu) si orice tratamente ai urma corpul il cere si-ti creeaza neplaceri!
0
20-09-2007, ora 00:00
radunafalexandru
Nu este medic/terapeut
radunafalexandru
Buna Ana!
Numele meu este Radu Nafornita si lucrez in cadrul Comunitatii Terapeutice Valea Doftanei din jud Prahova, o comunitate, care are drept scop, reabilitarea psihica si sociala a consumatorilor de droguri.
Problema pe care o relatezi este similara cu a altor persoane care traiesc in preajma consumatorilor de droguri. Nu stiu in ce masura mai citesti pe acest forum, sfatul meu este sa apelezi la cineva care te poate consilia in legatura cu problema ridicata de tine. Exista specialisti in Bucuresti care te pot ajuta si pe tine, si pe prietenul tau daca doresc.
In cazul in care citesti acest mesaj si crezi ca vei putea discuta cu consilierii, scrie-mi -.
Iti doresc pace, liniste si intelepciune!
Radu N.
0
16-02-2008, ora 00:00
offline
Nu este medic/terapeut
offline
individul e consumator de droguri pe paine, iar pe tine te framanta faptul k nu te mai satisface la pat?
de ce nu te interesezi despre o metoda cum sal faci sa renuntze la droguri dacal iubeshti?detectez egoism, colega.
iubirea asta la orizontala, mai devreme sau mai tarziu dispare.fa o analiza pe verticala asupra partenerului tau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul