contact sexual neprotejat cu o alta fata decat prietena mea

10-09-2013
Costi2014
Nu este medic/terapeut
Costi2014
Buna ziua,
Acum 2-3 luni am avut contact sexual neprotejat cu o alta fata decat prietena mea. Dupa o saptamana au inceput sa imi apara anumite scurgeri, am fost la dermato-venerolog si mi-a facut lama, lama pe care a repetat-o deoarece prima data nu mi-a aparut nimic. Mi-a iesit o infectie si mi-a dat tratament cu Tinidazol 4 pastile luate dintr-o data si cu azitrox. Pe perioada tratamentului am avut contact sexual cu prietena mea de 3 ori. Am terminat tratamentul si scurgerile tot nu au disparut in totalitate, m-am intors si medicul mi-a spus ca trebuie sa fac o analiza de laborator 'cultura secretie uretrala ' pentru ca trebuie sa vedem clar ce am sa iau tratamentul adecvat. Am facut si aceasta analiza si mi-a aparut ' Pe mediile de cultura s-au dezvoltat colonii de Streptococcus agalactiae (+)'. Am primit tratament cu Cefort de 1g pe care l-am luat intravenos, doctorul imi daduse intramuscular sa il amestec cu 4g de Xilina, dar asistenta mi-a spus ca ii duce din eficacitate si l-am facut intravenos cu 10 ml de ser fiziologic de 2 ori pe zii timp de 5 zile. Acum nu am mai avut nici un contact sexual cu nimeni si scurgerile nu au disparut. Nu stiu ce sa ma mai fac, mentionez ca si prietena mea a fost la acelasi doctor sa ii faca lama si nu i-a gasit nimic. Va rog din suflet sa imi raspundeti.
3 comentarii
0
10-09-2013, ora 11:39
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
Stiai ca infectarea voita sa pedepseste??? Caci asta ai facut tu, stiind ca ai o boala pentru care faceai tratament!
Pe perioada tratamentului ti-ai infectat si partenera, iar acum va reinfectati reciproc. Poate si cu alte bacterii, fungi etc care nu ies inca la analize pentru ca au incubatia diferita.
Faceti tratamentele indicate fara sa mai aveti contacte sexuale, asa cum se recomanda! Abia dupa ce au disparut manifestarile si analizele ies bune puteti relua contactele.
0
10-09-2013, ora 15:11
Costi2014
Nu este medic/terapeut
Costi2014
Ce tratamente indicate sa fac, se vede ca nu ai citit mesajul meu, prietena mea nu are absolut nimic iar problema mea este ca nu stiu ce tratament sa mai iau ! Si daca ai fi citit mesajul ai fi vazut ca al 2 lea tratament l am facut cum trebuie si fara contact sexual si tot nu mi a trecut ca si cum l as fi facut degeaba ! Am uitat sa mentionez, doctorul mi a dat sa fac urmatoarea analiza " cultura secretie uretrala " dar cand am ajuns la laborator mi s a spus ca aceasta analiza este numai pt a se depista stafilococul sau streptococul nu si pt alte boli! i am spus doctorului acest lucru si mi a spus ca asistenta a spus acest lucru numai pt a imi lua mai multi bani, analiza dupa parerea doctorului find mult mai complexa! Din acest motiv eu cred ca boala mea este inca nedepistata si ca acel streptococ care mi s a descoperit nu este cauza pt scurgerile mele !
0
10-09-2013, ora 16:05
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
1.Prietena ta nu are absolut nimic pentru ca NU I S-A DEPISTAT INCA! Daca citeai tu bine, tocmai spuneam ca ai si o sa ai aceste simptome pentru ca nici tu nu ai toate analizele facute pentru depistarea BTS: inclusiv HIV, hepatite, candida, Chlamydia, herpes, HPV etc!!! (Iata deci cateva analize pe care poti sa le faci, pentru ca sa afli si tratamentul de care intrebai) si cere antibiograma/antifungigrama sa stii ce medicatie e cea mai buna!
Da, ai dreptate, e posibil sa nu te fi tratat pentru tot ce ai!
Mai mult, daca ai avut contact sexual neprotejat cu prietena, si inca de 3 ori, cand nu erai vindecat, sansele sunt foarte mari sa fi luat si ea ce ai tu, chiar daca nu se manifesta! Iar al 2-lea tratament sa nu fi avut efect, bacteriile sau ce ai devenind si mai rezistenti intre timp.

2. Cum crezi ca iti poate da cineva tratament de la distanta, daca nu ai un diagnostic? Chiar tu subliniai, logic, ca nu ti s-a descoperit cauza! NU exista tratamente universale pentru BTS!

Concluzie:
Mergi din nou la dermato-venerice si ia lista cu ce analize sa faci, inclusiv sange, urina, nu numai lama si fa-le, chiar daca iti pare tie ca sunt degeaba! Ca de asta nu iti trec simptomele! Si unele BTS nici nu au manifestari la barbati, dar imbolnavesc femeile!
Daca esti din Bucuresti, poti merge la Babes sau Cantacuzino.

P.S. Nu inteleg de ce esti asa suparat pe cineva care iti spune concret cum sta situatia ta, atata timp cat tu ai fost inconstientul care are relatii neprotejate si mai da si mai departe ce are, , , , Nu te judec, treaba ta, eu ti-am spus ce ti-ar spune un specialist, astea sunt consecintele deciziei tale. Pacat si chiar penal e ca faci si alte persoane sa sufere.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bolile cu transmitere sexuală la vârstnici - o povară pentru sistemele de sănătate
  •