Contractii neregulate ale inimii

35 comentarii 1 2
0
13-02-2012, ora 11:52
Respect-Reciproc
Nu este medic/terapeut
Respect-Reciproc
Ce diagnostic ti-a dat? Adica ce ti-a spus ca ai? Extrasistole ventriculare/atriale, Tahicardie/Bradicardie, etc. Extrasistolele (Batai neregulate ale inimii cum ai tu) NU prezinta nici un pericol daca NU suferi de o boala cardiaca! Bataile puternice cel mai probabil ti le induci tu ca si starile de depresie. Incearca cat mai mult sa nu te mai gandesti la asta, sa treci cu vederea, pentru ca daca aveai ceva, iti imaginezi ca te interna in spital sau iti dadeau un tratament. Incearca sa consulti un medic psihiatru pentru un tratament anti-depresiv cel mai probabil si daca vrei sa stai de vorba cu un medic psiholog. Nu ai de ce sa te sperii si la 17 ani. Ocupa-te de activitati care iti plac si te linistesc. Este adevarat ca este foarte greu sa te lupti tu cu tine, dar tre' sa treci peste intr-un final. Si inca o data, stai linistita ca nu are ce sa se intample!

Multa sanatate!
1
04-07-2012, ora 20:56
laurentiu26
Nu este medic/terapeut
laurentiu26
Salutare tuturor ma numesc laurentiu si am 26, de cateva luni bune ma confrunt cu aceleasi probleme ca ale voastre: palpitatii, stari de lesin, toate cele mentionate de voi, si totul a inceput de la un simplu joc metin2 ro.mam enervat si de atunci a inceput calvarul am fost la spital la urgente de foarte multe ori si mi sa spus ca nu am nimic si nu in romania in franta.si intro seara stand de vorba cu tata iam spus e mi se intampla si mia spus sa fac o dieta cu oua de prepelita ce pot sa spun este ca am 3 zile de cand beaua oua si parca ma simt mai bine numai am plapitatii asa de dese sau stari de panica acum nu stiu ppoate de la oua sau poate ca in mintea mea cred eu ca ma fac bine nu stiu dar imi este mai bine si tin sa mentionez ca eram o leguma in fiecare zi o sa mai postez niste comenturi si o sa va spun daca o sa imi fie mai bine. La revedere si aveti grija de voi
0
07-07-2012, ora 21:51
Respect-Reciproc
Nu este medic/terapeut
Respect-Reciproc
Salut Laurentiu!
Cel mai bine consulta un medic psihiatru si spune-i despre problema.
Atata timp cat medicii ti-au spus ca nu ai probleme cardiologice, nu are de ce sa-ti fie teama.

Sanatate!
0
05-09-2014, ora 12:02
Eleonoraa
Nu este medic/terapeut
Eleonoraa
Buna, am varsta de 65 de ani, insa de la 60 de ani am inceput sa am dureri in piept, respiratie dificila, ameteam si oboseam foarte repede. In plus de simptomatologia aceasta aveam si un AVC hemoragic facut pe la varsta de 58 de ani. Am inceput de la capul locului investiigatiile: EKG, ecografii cardiace, ecografii transesofagiene. Doctorii au concluzionat ca ne confruntam cu FA. Din cauza AVC ului suferit nu mi puteau administra tratament cu anticoagulante si totul a ramas in aer. Fiind foarte speriata de starea sanatatii mele am inceput sa ma interesez de variante inafara, crezand in doctori. Intr un final am ajuns in Germania la o clinica de cardiologie. Aici am reluat toate investigatiile, inclusiv cele neurologice. Doctorii mi au explicat riscurile la care ma expun daca incep tratamentul anticoagulant, care de altfel sunt foarte mari, motiv pentru care dansii mi au propus ceva total nou pentru mine. Auzisem foarte vag de medicina interventionala si ce face ea, insa aici tot sistemul lor era dezvoltat pe asta! Mi au propus Watchman, nu stiam ce inseamna si cum decurg etapele pentru acest dispozitiv. Mi s a explicat exact ce face el si de ce am nevoie de el. Initial mi s a parut ca e prea mult fata de ce stiam eu si aveam in mine o doza de reticenta...era foarte complicat...dizpozitivul asta inchide urechiusa stanga care la noi se face prin chirurgie clasica, adica operatie pe cord deschis. In plus eu ajunsesem acolo cu diagnostic de fibrilatie atriala, ce treaba avea asta? Eram contrariata.. in loc sa ma lamuresc, eram mai bagata in ceata. A venit doctorita la mine si a inceput sa imi explice ce face Watchman si de ce am nevoie de el, ca e sansa mea cea mare. Am intrat in interventie urmatoarea zi, iar finalul fericit a fost ca la o luna si jumatate dupa implantare am putut sa nu mai iau deloc anticoagulante, adica sa nu imi mai pun viata in pericol. Multumesc acestor doctori care au gasit o solutie si in cazul meu, care e unul mai dificil. Cand am ajuns In tara si am povestit experienta prietenilor mei, erau uimiti de evolutia nemti si oarecum indignati pe sistemul sanitar si spitalicesc romanesc. Cu toate acestea nu dupa foarte mult timp m am bucurat sa aud ca acest Watchman se poate implanta si la noi in tara. Eu ma simt foarte bine cu el si sunt constienta de cate riscuri am reusit sa elimin prin existenta acestui dispozitiv in organismul meu. Il recomand celor carora le este contraindicat tratamentul cu anticoagulant pentru ca ajuta mult. O zi buna si sanatate.
0
10-09-2014, ora 17:44
VasileC
Nu este medic/terapeut
VasileC
Buna,
Doamna Eleonora vreau sa va intreb ce doctori fac acest tip de interventii si cum pot afla mai multe despre aceasta procedura? Si eu sunt un paciet cu FA si ma gandeam la ablatie la un moment dat, insa am renuntat la idee auzind mai mult de cazuri nereusite.
Ma intereseaza foarte mult subiectul. Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns
35 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • BioSport Earbuds – căștile care îți monitorizează inima
  • 5 obiceiuri pentru o inimă sănătoasă
  • Dispozitivul electric pentru îmbunătățirea funcției cardiace
  • Valvele cardiace sintetice, invenția care ajută chirurgii să-și exerseze tehnica
  • Modificări cardiovasculare în timpul sarcinii
  • Exercițiile de anduranță, efecte protectoare pentru inimă
  • Aplicația pentru mobil utilă în cazul pacienților cu insuficiență cardiacă
  • E normal să-ți simți inima bătând?
  • Cauzele tahicardiei (bătăilor rapide ale inimii și pulsului crescut)
  •